Bandırma CHP İlçe Başkanı Adayı Zümrüt Durukan

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma CHP ilçe başkanlığının yeni adayı Zümrüt Durukan Basın toplantısı yaptı.
Zümrüt Durukan’ın adaylık açıklaması toplantısına Balıkesir Milletvekilleri Namık Havutca, Mehmet Tüm, .Sedat Pekel,Dr. Selim Panç ve kalabalık bir partili katıldı.
Başkan Sedat Pekel salona girişte büyük alkış topladı. CHP ilçe başkan adayı Zümrüt Durukan yaptığı konuşmada “Sayın Vekilim Namık Havutca, Mehmet Tüm, Başkanım Sedat Pekel, Meclis üyem Selim Panç ve CHP ‘ye gönül vermiş parti arkadaşlarım bugün ilçe başkanlığına aday oldum. Ben 1960 yılında İstanbul’ da doğdum. Köklerim Bandırma’da. Anadolu Üniversitesi işletme fakültesi mezunuyum. Türk Telekom’dan emekliyim. Ümit Durukan ile 31 yıldır evliyim, bir kız çocuk annesiyim, emekli olunca siyasete girdim. DSP de kadın kolu başkanlığı yaptım, ilçe yönetiminde görev yaptım
CHP saflarında yer aldım ben içinizden biriyim durdurulan kongre sürecimiz 3 kasımdan itibaren tekrar başladı. Bu bayrak yarışıdır. Ben ve ekibim bayrağı teslim almak onurla daha yükseğe taşımak istiyoruz. Kadının siyasetteki birleştirici ve ürtetici gücünü de bir kez daha kanıtlamak ve yeni projelerle yeni yötetim anlayışıyla sizler tarafından seçilerek göreve gelmek istiyoruz. Güçlü yönetim, güçlü örgüt, güçlü irade, şeffaf yönetim olacak, kapıları da açaçağız, el ele çoğalacağız. Ekibim ve ben desteklerinizi bekliyoruz. Rengimiz kırmızı, bayrağımızın rengide kırmızı, partimizin rengide kırmızıdır “dedi.
Milletvekilleri ve Sedat Pekel Zümrüt Durukanı tebrik edip teşekkürlerini sundular.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan CEVİZ FİDANI SATICILARININ HEDEFLERİ BÜYÜK başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Bandırma CHP İlçe Başkanı Adayı Zümrüt Durukan

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x