ATLAS ASANSÖR BANDIRMA’DA HİZMETLERİNE DEVAM EDİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma’nın yeni asansör firması Atlas Asansör başarılı hizmetlerine devam ediyor.

Bandırma, Erdek, Avşa Adası, Marmara Adası, Biga, Çan, Karacabey ve Mustafakemalpaşa ilçelerinde asansör bakımı, montajı, revizyonu ve mühendislik hizmetleri sunan Atlas Asansör firması kısa sürede bölgemizde onlarca apartman ve iş yerini portföyüne dahil etmeyi başardı. 24 saat asansör servisi hizmeti sunan firma aynı zamanda denetim eksiliği belirlenen asansörlerin sorunlarını hızlıca giderip modernizasyon sağlayarak yenileme işlemlerini gerçekleştiriyor.

Sıfır kurulan asansörlerde de doğru montajın öneminden bahseden firma yöneticisi Onur Pekbay “Asansör insan taşıyan sistem olduğu için güvenli olması gereklidir. Bu sebeple Bakanlık onaylı asansör kullanımı hizmetinin sağlıklı bir şekilde sağlanması için doğru ve eksiksiz montajında önemi büyük. Atlas Asansör olarak tüm müşterilerimize 15 yılı aşkın tecrübemiz ile hızlı ve kaliteli hizmeti sunmaya devam ediyoruz” dedi.

Bandırma’da Bir İlk Online Raporlama!

Bölgemizde bir ilk olarak asansör bakımı sonrası online raporlama hizmeti sunan Atlas Asansör; asansörleri QR kare kod ile numaralandırarak, servis işlemleri sonrası apartman yöneticisine SMS ile bilgi sağlayarak yapılan işlemler hakkında hızlı bilgi akışı sağlıyor. Bu sayede hem site-apartman yöneticisi bilgilendiriliyor hemde firma veritabanında asansörün tarihçesi sürekli kayıt altında oluyor. Firma aynı zamanda web sitesi http://www.atlasasansor.com.tr/ üzerinden de müşterilerine interaktif bir iletişim olanağı sunuyor.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ATLAS ASANSÖR BANDIRMA’DA HİZMETLERİNE DEVAM EDİYOR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x