ALP BOSTANCI: “BANDIRMA BELEDİYESİ KIŞ UYKUSUNDA”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yoğun kar yağışı tüm şehirde etkisini hissettirirken Kapalı Pazar Yerinin de karla kaplanması nedeniyle Cumartesi Pazar’ı kurulamadı. Konuyla ilgili İlkhaber Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Bostancı Pazarcı esnafının büyük zarar ettiğini işaret ederek,”Bandırma Belediyesi bu sınavda sınıfta kalmıştır” dedi.

Belediye tüm önlemleri aldık demesine rağmen bu sınavda sınıfta kalmıştır diyen Bostancı,”Bandırma bugün önceden haber verilen ve belediyenin de bilip “bütün önlemleri aldık” dediği bir karla karşı karşıya. Ama ne yazık ki Bandırma Belediyesi bu sınavda sınıfta kaldı.Doğa şartları bu gün kötü ama hizmet daha da kötü. Belediye’yi hissedemiyoruz. Çünkü belediye kış uykusunda.”ifadelerini kullandı.

KAMUOYUNUN AYDINLATILMAYA İHTİYACI VAR

Geçtiğimiz aylarda hizmete giren Kapalı Pazar yerinin karlar içinde kalmasına da değinen Başkan Bostancı,” Bandırma Belediyesi’nin yıllarca “büyük projeler düşünüyoruz” diye ifade ettiği ve 22 milyon TL harcanarak bitirilen meşhur kapalı pazar yeri karlar altında kaldı. Pazar Yeri ve kapalı pazar yerinden ziyade , Bir gece evvelden pazarcı esnafının malını boşalttığı ve üzerine yağan kar yüzünden dona kaldığı, sadece tahsis ve işgaliyelerin konuşulduğu bir yer haline geldi. Daha doğrusu denetim ekibinde olan mühendis ve mimarların onayından geçen bir mühendislik harikası.Kamuoyunun bu konuda aydınlatılmaya ihtiyacı var”dedi.

PAZARCI ESNAFI KENDİSİNİ KANDIRILMIŞ HİSSEDİYOR

Malları donan Pazarcı esnafının Mağdur olduğuna işaret eden Bostancı,” Ekmek parası peşindeki pazarcı esnafı mağdur, pazarcı esnafı kızgın, pazarcı esnafı kendini aldatılmış hissediyor. Sorunlarına ve şikayetlerine kulak verecek bir muhatap arıyorlar.”ifadelerini kullandı.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ALP BOSTANCI: “BANDIRMA BELEDİYESİ KIŞ UYKUSUNDA”

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x