17 EYLÜL STADYUMU KARLA KAPLANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma’da 5  gündür devam eden kar yağışı 17 Eylül Stadyumunu kaplayarak kullanılamaz hale gelmesine sebep oldu. 15 Ocak Pazar günü sahasında 2. Devrenin ilk maçını oynayacak olan Bandırmaspor’da stadyumun temizlenme çalışmalarının pazar gününe yetişip yetişmeyeceği merak konusu.

Konu ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Bandırmaspor Basın Sözcüsü Bilgen Süngü: ” Şuan Stadyum karla kaplanmış durumda. Kar devam ettiği için temizleme çalışması yapılamıyor. Pazar günü maçımız var. İl ve İlçe spor müdürlüğü yetkililerine gerekli başvuruları yaptık. Başkanımız kendileriyle  sürekli irtibat halinde. Cuma gününden önce müdahale edilemez ise durum riskli. En geç cuma günü çalışmaların başlayacağını düşünüyoruz. Yetiştirilmeye çalışılacak ” ifadelerini kullandı.

Öte yandan geçtiğimiz senelerde de stadyumun bazı maçlardan önce karla kaplı olması sebebiyle cefakar Bandırmaspor taraftarları temzilik çalışmalarının yetersiz kalması sebebiyle  kolları sıvayarak stad zemininde temizlik çalışmaları yapmışlardı.

15 Ocak Pazar günü oynanması beklenen Bandırmaspor Samsunspor maçı öncesi İl ve İlçe Spor Müdürlüğü yetkililerin karla kaplı zeminin temizliği için nasıl bir yol izleyeceği Bandırmaspor camiası tarafından merakla takip ediliyor.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

17 EYLÜL STADYUMU KARLA KAPLANDI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x