SELİM PANÇ MECLİSİN AKTİF ÜYELERİ ARASINDA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında meclis üyesi Dr.Selim Panç mahalle muhtarlarına yönelik önergesini meclise sundu.

Önergede muhtarların isteklerini dile getiren Selim Panç ; Muhtarlarımız zor şartlarda kamu hizmet veren , mahalleri için çalışan,  resmi kamu personelleridir. Muhtarlarımız halkımızdan  gelen  taleplere göre  diğer kurumlarla görüşebilmek için kamu araçlarını kullanma durumunda kalmaktadırlar.

Bazen de kendi şahsi araçları ile bu hizmeti gerçekleştirmektedirler.Bundan dolayı muhtarlarımız kamu araçlarından ve kamu park yerlerinden ücretsiz yararlanmak istemektedirler. Bizde bu haklı isteklerine tercüman olmak için konuyu Büyük Şehir Belediye Meclisine önerge sunarak taşıdık. Önerge ilgili komisyon da görüşüldükten sonra Büyük Şehir Meclisi tarafından karara bağlanacaktır.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

SELİM PANÇ MECLİSİN AKTİF ÜYELERİ ARASINDA

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x