Rahatlığın Tablosunu Çiz Deseler Onu Gösteririm: Çift Kişilik Yataklar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uyku, beden ve zihnimizin en önemli besinlerinden biridir. Bu besini iyi bir şekilde almak içinse sır, kendimize uygun bir yatak seçiminden geçer. Size en iyi uyku deneyimini yaşatacak çift kişilik yatak arayışınızda değerlendirebileceğiniz farklı noktalardan bahsedeceğiz. Tasarımlarından, boyutlarına ve malzemelerine kadar farklılık gösteren modeller arasından seçim yapmak da elbette sizlere kalıyor.

Boyu Boyuna Bir Çift Kişilik Yatak Seçimi

Çift kişilik yatak seçiminde dikkat edilmesi gereken ilk noktalardan biri ölçüsüdür. Kullanacak olan kişilerin rahatlığı açısından ölçünün de onlara göre olması gerekir. Çift kişilik yatak ölçüleri de tüm kullanıcılar düşünülerek birçok seçenek sunacak şekilde tasarlanır.

Ölçülerine göre seçim yaparken dikkate almanız gerekenler; genişlik, boy, beden ölçüleriniz hatta uyku pozisyonlarınız bile rahatlığınız açısından önemlidir. Çift kişilik yatağın uzunluğunun, kullanacak olan bireylerden uzun boylu olanının boyundan 15 cm daha fazla olması idealdir.

Genişlik açısından bakıldığında ise genelde minimum 150 cm genişliğinde olması önerilir. Elbette daha geniş bir uyku alanı arayanlar için 180 cm veya 200 cm seçenekleri de sunulmuştur. Seçilen ölçünün boyunuza göre olması gerektiği gibi bazanın ölçüsüne göre de uyumlu olması gerekir. Baza için ise çift kişilik yatak ile aynı boyutta veya biraz daha büyük olacak şekilde seçim yapılabilir.

Rüya Gibi Rahatlık İçin Çift Kişilik Yatak Seçimi 

Dinlenmenin ana malzemesi uyku olduğu gibi, uykunun da en önemli malzemesi yattığımız yerdir. Orada hissettiğimiz o rahatlık deneyimi kaliteli bir uykunun da anahtarıdır.

  • Ortopedik çift kişilik yatak seçimi yaparken, kullanılan malzemeye dikkat etmek konforunuzun için önemlidir.
  • Visco çift kişilik modeller, vücudunuz ağırlığı ve sıcaklığına göre yumuşar ve vücudun şeklini alır. Bu yapısı sayesinde omurga ve eklemlerde oluşabilecek rahatsızlıkları önlemeye yardımcı olur. Buna ek olarak açık hücreli yapıları vardır yani hijyenik açıdan da avantajlıdırlar.
  • Lateks tasarımlar, doğal ve dayanıklı yapıda olurlar. Geniş hava kanalları ile hava akışı sağlar ve aşırı terleme ya da alerjik durumlara neden olmazlar. Yüzde yüz doğal olan lateks ürünler, genelde özel üretim ile sipariş edilir bu yüzden çift kişilik yatak fiyatları arasında diğerlerine göre daha yüksek olabilir.
  • Yaylı modeller, en sık karşılaşılan çift kişilik yatak türüdür. Genelde vücuda destek vermek ve yatağı esnek kılmak için çelik yay mekanizması tercih edilir. Öne çıkan bir diğer özelliği de ekonomik olmalarıdır. Bu tür modeller lateks ve visco fiyatlarına göre daha uygun olur.

Bir Çift Kişilik Yatak Seçiminde Son Adıma Doğru 

Kendiniz için en doğru ölçüleri buldunuz, kullanılan malzemede de son kararı verdiyseniz artık seçimde yolun sonuna doğru geliyoruz demektir. Henüz karar vermeden, seçiminizde dikkat etmeniz gereken birkaç noktayı daha hatırlatalım…

Evinizde ekstra bir depo alanı ihtiyacınız varsa bir bazalı çift kişilik yatak seçmek sizi bu dertten kurtarabilir. Baza alanıyla etrafta durması sizi rahatsız eden nesneleri kaldırabilir, daha düzenli bir dekorasyona sahip olabilirsiniz. Eğer yatağınızda kitap okuyan ya da televizyon izlemeyi seviyorsanız bir sırtınızı dayayabileceğiniz bir başlık bu anlarda size yardımcı olabilir. Buna ek olarak su geçirmeyen ve leke tutmayan bir alez edinmek de yatağınızın ömrünü uzatacaktır.

Bu bilgilerle birlikte artık kendiniz için en iyi çift kişilik yatak bulma arayışınızda daha emin adımlarla ilerleyebilirsiniz. Bu seçim yolculuğunuzda Koçtaş sizin yanınızda ve geniş ürün yelpazesiyle birçok seçeneği size sunar. olay alışveriş olanaklarıyla dekore edilmiş web sitesini ziyaret edebilir ve şimdi rahatça uyuyabilirsiniz.

 

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA ADASI SEFERLERİNE BAŞLADI başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Rahatlığın Tablosunu Çiz Deseler Onu Gösteririm: Çift Kişilik Yataklar

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x