Balıkesir’in Erdek ilçesine bağlı Ormanlı Mahallesi’nde, yıllardır yaşanan taşkın sorunu nihayet çözüme kavuştu. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı BASKİ ekipleri, bölgedeki altyapıyı güçlendirmek amacıyla 150 metrelik yağmur suyu hattı çalışması gerçekleştirdi. Bu kapsamda yürütülen çalışma sayesinde, 6 yıldır mahalle sakinlerini mağdur eden taşkın sorunu sadece 5 gün içerisinde sona erdi.
Ormanlı Mahallesi Muhtarı Sezgin Birol’un uzun süredir devam eden taşkın sorununu yetkililere bildirmesi üzerine harekete geçen ekipler, hızlı bir şekilde gerekli adımları atarak problemi kalıcı bir çözüme kavuşturdu. Bu başarılı çalışma, mahalle sakinlerinin rahat bir nefes almasını sağladı.
Muhtar Birol, yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne olan minnettarlığını dile getirdi. “Bu yıllardan beri olan bir sorun, fakat bir türlü çare bulamadık. Sağ olsun Ahmet başkanımla Murat başkanıma ricada bulunduk. Gelip durumu gördüler ve bizlere yardımcı oldular. Gerçekten bu büyük sorun başımızdan kalkmış oldu. Bütün vatandaşlarımızı, tarlalarımızı kurtardılar, köyümüzü rahatlatmış oldular. Hizmetlerinden dolayı Ahmet başkanım başta olmak üzere minnettarım, çok teşekkür ediyorum,” şeklinde konuştu.
Bir önceki yazımız olan Mustafa Canbey'den Balıkesir Çıkarması: Çevre ve Sanayi İçin Yoğun Mesai başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.
Yorumlar kapalı.