ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ GÖNEN İLE İLGİLİ KİTAP HAZIRLIYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Tarih, Kültür ve Sanat Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (TAKSAM) bölge tarihi ile ilgili kitap çalışmalarından birini daha başlattı.

Merkez tarafından oluşturulan Kent Arşivi’nde mevcut belgelerden yola çıkarak Merkez Müdürü Prof. Dr. Zekai Mete’nin editörlüğünde Tarih Bölümü hocalarından Doç. Dr. Kurtuluş Demirkol ve Dr. Öğr. Üyesi Cengiz Şeker ile İktisat Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Engin Çağman’dan oluşan ekip tarafından “Osmanlı Arşiv Belgelerinde Erdek” konulu kitap çalışması bir süre önce başlatılmıştı. Şimdi de yine Prof. Dr. Zekai Mete’nin editörlüğünde Tarih Bölümü araştırma görevlilerinden Kadir Purde, Safa Furkan Karacakaya ve Uğur Belen’den oluşan ekip tarafından “Osmanlı Arşiv Belgelerinde Gönen” isimli yeni bir kitap çalışmasına başlandı.

TAKSAM, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi kampüslerinin bulunduğu veya komşu olduğu ilçelerin tarih, kültür ve sanatına dair araştırmalarına devam etmekte olup, yakın zamanda bu bölgelerimizle ilgili de yeni yayın faaliyetleri gündeme gelecektir.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ GÖNEN İLE İLGİLİ KİTAP HAZIRLIYOR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x