Ocaklar İlkokulu’na Çok Amaçlı Salon Kazandırıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bugün Ocaklar İlkokulu’nda, hayırsever Ahmet Kenan Aydın’ın katkılarıyla yaptırılan çok amaçlı salonun açılışı gerçekleştirildi. Etkinliğe, Kaymakam Hasan Göç, Garnizon Komutanı Dz. Alb. Ufuk Kartalkayası, Belediye Başkanı Burhan Karışık ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şafak Turan başta olmak üzere birçok kurum amiri, öğretmen ve öğrenci katıldı.

Açılış töreni, saat 10.00’da gerçekleştirilen kurdele kesimiyle başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından, Ocaklar İlkokulu Müdürü Özgür Koçak bir konuşma yaptı. Konuşmasında, hayırsever Ahmet Kenan Aydın’a teşekkürlerini sunarken, salonun okulun tüm öğrencileri için büyük bir fırsat sunduğunu ve burada eğitim gören öğrencilerin gelecekte büyük başarılara imza atabileceğini vurguladı.

Tören, müzik dinletisi ve plaket takdimi ile devam etti. Kaymakam Hasan Göç’ün konuşmasının ardından, salonu yaptıran hayırsever Ahmet Kenan Aydın da bir konuşma yaparak, eğitime katkıda bulunmanın önemini belirtti ve mutluluğunu dile getirdi.

Program, katılımcıların salonu gezmesiyle son buldu. Ocaklar İlkokulu’na kazandırılan bu yeni salon, eğitimde yeni imkanlar sunarak öğrencilerin gelişimine katkı sağlayacak.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Hocalı Katliamı'nı Andı başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Ocaklar İlkokulu’na Çok Amaçlı Salon Kazandırıldı

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma