Esnaf Heyeti, Marmara Adalar Belediye Başkanı Aydın Dinçer’i Makamında Ziyaret Etti
Marmara Adalar Belediye Başkanı Aydın Dinçer, Balıkesir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB) yetkilileri tarafından gerçekleştirilen bir ziyarette makamında ağırladı. Ziyarette BESOB Başkanı Fehmi Erdem, Genel Sekreter Hüseyin Saran ve Marmara Esnaf Odası Başkanı Aykut Doğrugöz yer aldı.
Ziyaretin Amacı ve Katılımcılar
Balıkesir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği heyeti, Belediye Başkanı Dinçer’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette, esnafın bölgedeki faaliyetleri ve karşılaştığı sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Görüşmede Ele Alınan Konular
Ziyaret kapsamında, Marmara Adaları’ndaki esnaf ve sanatkârların yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri değerlendirildi. Ayrıca, bölgedeki ekonomik gelişmeler ve turizm potansiyeli hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyaretin Önemi
Belediye Başkanlığı, esnaf ve sanatkârlarla düzenli iletişim halinde olmanın önemine dikkat çekti. Bu tür ziyaretlerin, bölgedeki ekonomik canlılığın artmasına katkı sağlayacağını ifade etti.
- BESOB Başkanı Fehmi Erdem
- BESOB Genel Sekreter Hüseyin Saran
- Marmara Esnaf Odası Başkanı Aykut Doğrugöz
Ziyaret, karşılıklı bilgi alışverişi ve işbirliği imkanlarının değerlendirilmesi açısından önemli bir fırsat olarak değerlendirildi.
Bir önceki yazımız olan Çanakkale Geyikli Beldesi Rehberi 2026 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.







Yorumlar kapalı.