KARESİSPOR ENGELLERİ AŞTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir’i Türkiye Basketbol Ligi’nde temsil eden Karesispor, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çalışmaya devam ediyor.

Karesispor Genel Menajeri Anıl Uyanık ve oyuncular Kerem Gülmez, Kerem Özel, Ryan Wright, Volkan Aydın ve Arber Berisha Umut Özel Eğitim okulunu ziyaret etti.

Karesi Halk Eğitim Müdürü Mustafa Canseven’in de katıldığı ziyarette müzik eğitimi alan Down Sendromlu öğrencilerden oluşan mehteran takımı mini bir gösteri sundu. Oyuncular ile vakit geçirme şansı bulan Down Sendromlu öğrenciler profesyonel oyuncularla birlikte basketbol oynayıp, bol bol fotoğraf çektirdi.

Karesi Halk Eğitim Müdürü Mustafa Canseven, Karesispor’lu basketbolculara günün anlam ve önemini belirten hediyeler takdim etti. Karesispor Genel Menajeri Anıl Uyanık, down sendromunun bir hastalık değil bir farklılık olduğuna dikkat çekerek “Onlar da bizim gibi, +1 farkla. Biz de buna dikkat çekmek için oyuncularımızla Umut Özel Eğitim Kurumu’na bir ziyaret gerçekleştirdik. Onlardan müzik dinledik, beraber basketbol oynadık. Umut Özel Eğitim Kurumlarına ve değerli velilerine bizlere gösterdikleri yoğun ilgi ve sevgi için çok teşekkür ederiz” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

KARESİSPOR ENGELLERİ AŞTI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x