KARESİLİ KADINLAR KORKMADAN PEDALA BASIYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karesi Kent Konseyi ve Balıkesir Bisikletliler Derneği (BABİSD) işbirliğinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Karesili kadınlar “Kadınların olduğu yerde huzur ve güzellik vardır” diyerek özgürlüğe pedal bastı.

Karesi Kent Konseyi, Balıkesir Bisikletliler Derneği (BABİSD) işbirliği ve Karesi Belediyesi’nin de destekleriyle, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Karesili Kadınlar belediye önünde pedala basarak “Karesi Bisiklet Turu” etkinliğini başlattı. Bisiklet turuna; 9. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Kemal Turan’ın eşi Melek Turan, Balıkesir Bisikletliler Derneği Başkanı Ayhan Kaynak ve Karesi Kent Konseyi üyeleri katıldı. “Karesi Bisiklet Turu” etkinliği kapsamında bir araya gelen onlarca kadın, bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması, kadına karşı şiddet olaylarının son bulmasına dikkat çekmek için kent turu attı. Kadınlar, şehir turu yaptıktan sonra Kuva-yi Milliye Müzesi Devlet Güzel Sanatlar Galerisi önünde turu sonlandırdı.

KADINLARIMIZ AĞLAMASIN
Bisikletin yaşamın bir parçası olduğuna dikkat çeken bisiklet sürücü Nurtaç Uzun, kadınların korkmadan çekinmeden yollarda olması gerektiğini söyledi. Uzun, “Bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması, kadına karşı şiddet olaylarının son bulmasına vurgu yapmak için buradayız. Güzel ülkemizin kadınlarının ağlamasını istemiyoruz” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

KARESİLİ KADINLAR KORKMADAN PEDALA BASIYOR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x