1. Haberler
  2. Güncel
  3. Kadın Emeği ve Mücadelesi Üzerine Banu Avar ile Söyleşi

Kadın Emeği ve Mücadelesi Üzerine Banu Avar ile Söyleşi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Belediyesi, Atatürkçü Düşünce Derneği ve Bandırma Kent Konseyi iş birliğiyle, kadınların toplumsal hayatta üstlendikleri roller ve mücadeleleri üzerine düşündüren anlamlı bir etkinlik düzenleniyor. Bu özel söyleşi, 6 Mart Perşembe günü saat 16:30’da Santral Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Gazeteci ve yazar Banu Avar’ın katılımıyla gerçekleştirilecek etkinlikte, “Hangi Dünya Kadın” sorusuna yanıt aranacak. Söyleşi, kadınların toplumsal değişimde nasıl bir güç olabileceğine dair derinlemesine bir bakış sunmayı amaçlıyor.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, etkinliğin halka açık olduğunu belirterek tüm Bandırma halkını bu anlamlı buluşmaya davet ediyor. Etkinlik, kadınların değişim ve dönüşümdeki rolleri için farkındalık yaratmayı hedefliyor.

Bandırma halkını bir araya getirmeyi ve kadınların gücünü yeniden hatırlatmayı amaçlayan bu etkinlik, “Kadınlar değiştirir, dünya değişir” sloganıyla gerçekleşiyor.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Çanakkale Geyikli Beldesi Rehberi 2026 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Kadın Emeği ve Mücadelesi Üzerine Banu Avar ile Söyleşi
Yorum Yap

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
KAI ile Haber Hakkında Sohbet