İŞİTME ENGELLİLERİ İÇİN HAYATA GÜLÜMSETEN MASKE

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti Balıkesir Kadin Kollları anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. İşitme engelliler için özel üretilen gülümseyen maskeler bugün Milletvekili Mustafa Canbey’in katıldığı bir programla sahiplerine teslim edildi.

Balıkesir’de Ak Parti Kadın Kollarının girişimleriyle üretilen smile maskeler Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey ve İl Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz tarafından Balıkesir İşitme Engelliler Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü Derneğine hediye edildi.

Anlamlı Proje

Balıkesir’de bir proje kapsamında smile maske üretildi. Ayşenur Ay ve Nuray Taşdelen’in koordinatörlüğünde gerçekleştirilen proje kapsamında Amerika’dan sonra Balıkesir’de üretilen maskeler dün AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey’in de katıldığı programda Balıkesir İşitme Engelliler Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü Derneğine hediye edildi.

Canbey’in Eşine Teşekkür

AK Parti Balıkesir İl Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz, Türkiye’de bu maskelerin Balıkesir’de üretilmesinden çok memnuniyet duyduklarını belirterek, “Proje koordinatörlerimiz ile dikim aşamasında katkıları olan Melek Köse ve Milletvekilimiz Dr. Mustafa Canbey’in Giyim Endüstri Öğretmeni kıymetli eşi Esra Bedia Canbey hanımefendi gerçekten çok katkı verdi. Esra hanımefendiye katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Gülümseyelim, Maskesiz Dolaşmayalım

Başkan Cengiz, “Balıkesir’de özel çabalarımızla üretilen maskelerden bugün Balıkesir İşitme Engelliler Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı İsmail Hakkı Buran’ı ziyaret ederek hediye ettik. Bizlere eşlik eden Milletvekilimiz Mustafa Canbey’e de teşekkür ediyoruz. Bizler bu pandemi döneminde insanlarımıza fayda sağlayacak ürünler ortaya konulmasından müteşekkiriz. Covid-19 salgınından korunmak için maske şart. Hayata bu maskelerle gülümseyelim, maskesiz dolaşmayalım” dedi.

İşitme Engelliler Çok Mutlu Oldu

Programda konuşan Balıkesir İşitme Engelliler Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı İsmail Hakkı Buran da maskelerin çok kullanışlı olduğunu ifade ederek, “Bu projeyi düşünen ve uygulayan herkese çok teşekkür ediyorum. Bizleri gülümseten bir iş oldu gerçekten. İyilik her zaman kazanıyor” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

İŞİTME ENGELLİLERİ İÇİN HAYATA GÜLÜMSETEN MASKE

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x