HTİYAÇ SAHİPLERİNİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Belediyesi sosyal yardım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Devam eden yardımlar kapsamında son olarak Belediyemiz tarafından 17 Eylül Mahallesi’nde yaşayan Muammer Akgün ve Kuşcenneti Mahallemizde yaşayan İsmail Doğan isimli vatandaşlarımıza akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.

Akülü tekerlekli sandalye araba teslimini Belediye Başkanı adına Meclis üyesi Sami Türkmen yaptı. Belediye adına açıklama yapan Sami Türkmen, Bandırma Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza her alanda destek verdiğini söyledi.

Türkmen: “Bandırma’nın yerel yönetimi olarak halkımıza destek olmayı bir görev biliyoruz. Bu açıdan engelli vatandaşlarımıza yıl boyunca birçok yardımlarda bulunuyoruz. Sıcak yemek yardımlarından kuru gıda yardımlarına kadar birçok malzemeyi ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Bugün de burada ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza akülü tekerlekli sandalye hediye ettik” dedi.

Kaynak : bandirma-bld

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

HTİYAÇ SAHİPLERİNİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x