Havran’da Cumhuriyet Coşkusu
Balıkesir’in Havran ilçesinde, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 102. yıldönümü coşkuyla kutlandı. Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, bu anlamlı gün dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Başkan Ersoy’un Anlamlı Mesajı
Belediye Başkanı Emin Ersoy, mesajında cumhuriyetin Türk milleti için taşıdığı büyük öneme vurgu yaptı. Cumhuriyetimizin 102. yılının kutlu olmasını dileyen Başkan Ersoy, bu büyük kazanımın önemini vatandaşlarla paylaştı. Mesaj, Havran halkına ve tüm Türkiye’ye yönelik milli birlik ve beraberlik vurgusu içeriyor.
Tarihi Miras ve Gelecek Vurgusu
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Havran’da da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Başkan Ersoy’un mesajı, bu kutlamalar kapsamında öne çıkan açıklamalardan biri oldu. Açıklamada, cumhuriyetin kazanımlarının korunması ve gelecek nesillere aktarılmasının önemi üzerinde duruldu.
Bir önceki yazımız olan Balıkesir Depreminde Yaralanan 26 Vatandaş Taburcu Edildi başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.






















Yorumlar kapalı.