Gönen’de Tarım ve Hayvancılık Fuarı Açıldı
Gönen’de düzenlenen 13. Tarım, Hayvancılık, Gıda, Sanayi ve Otomotiv Fuarı, ziyaretçi akınına uğruyor. 13
- 16 Kasım tarihleri arasında Gönen kapalı pazar yerinde gerçekleşen fuar, bölgenin tarım ve hayvancılık potansiyelini gözler önüne seriyor.
- 16 Kasım tarihleri arasında devam edecek olan fuar, tüm hemşehrilerin yanı sıra üreticiler, çiftçiler ve esnaflar tarafından ziyaret edilebilecek.
Fuar Yoğun İlgi Görüyor
Fuar, üreticiler, çiftçiler ve sanayicileri bir araya getirerek önemli bir buluşmaya ev sahipliği yapıyor. Fuarın açılışına katılan heyet, fuar alanını gezerek stantları tek tek ziyaret etti.
Yerel ve Bölgesel Kalkınma Vurgusu
Fuarın, Gönen’in bereketini, üretim gücünü ve geleceğe dönük potansiyelini ortaya koyduğu ifade edildi. Ziyaret kapsamında yapılan açıklamada, “Gönen üretiyor, Balıkesir büyüyor” mesajına vurgu yapıldı.
13
Bir önceki yazımız olan CHP'li Başkan Ahmet Akın, Gönen'de Parti Heyetiyle Buluştu başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

















Yorumlar kapalı.