CHP’li Başkanlardan Gönen’de Dayanışma Ziyareti
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, CHP Gönen İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Bu ziyarete CHP’li Milletvekili Serkan Sarı ve Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz da eşlik etti.
Parti İçi İstişare ve Dayanışma
İlçe Başkanı Kaan Aktay ve parti yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen heyet, parti üyeleriyle bir görüşme gerçekleştirdi. Ziyaret, Cumhuriyet Halk Partisi içindeki dayanışma ve koordinasyonu güçlendirmeyi amaçladı.
Hedefler ve Çalışmalar Masaya Yatırıldı
Gerçekleştirilen buluşmada, Gönen ilçesine yönelik yürütülen ve planlanan çalışmaların yanı sıra parti içi organizasyonlar ele alındı. Yerel yönetimlerin partili üyeleri, ortak hedefler doğrultusunda fikir alışverişinde bulundu.
Bir önceki yazımız olan Balıkesir'in Geleceği 3. Kent Sempozyumu'nda Masaya Yatırıldı başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

















Yorumlar kapalı.