Glo Hyper Plus

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tütün ısıtma cihazı olarak bilinen Glo Hyper Plus, ilk olarak Japonya’ da üretilmiş ve buralardan satışı sağlanmıştır. Tütün teknolojilerinde adeta bir çığır açan bu tütün ısıtıcı, tütünün ateş ile yanmasıyla değil, buhar ile ısınması sonucu kullanıcıya tat ve keyif vermektedir.

E – sigaradan da farklı olan bu ürün, ateşsiz, külsüz, daha az koku, daha az zarar gibi avantajları ile de kullanıcıların tercihi haline gelmektedir.

Glo Hyper Plus Özellikleri

Ergonomik ve şık bir tasarıma sahip olan bu ürünün çeşitli renkleri olması öncelikli olarak kullanım alanını genişletmekte ve cinsiyetten bağımsız olarak şık görünümü ile kullanım isteği uyandırmaktadır.

Söz konusu son teknoloji ile üretilmiş tütün ısıtıcı, buhar yöntemi ile kullanıcılarına, daha doyurucu ve dengeli şekilde bir deneyim sunmaktadır.

Farklı kullanım modları ile tütünü daha yüksek ve düşük sıcaklıklarda ısıtabilmektedir.

Cihaz tam şarj olduğunda ara vermeksizin üç kez üst üste kullanım imkânı sağlamaktadır.

Sigara ile zarar oranı karşılaştırıldığında tütün ısıtıcının sigaraya göre daha düşük oranda toksik madde ortaya çıkardığından söz edilebilir.

3,5 saat içerisinde full hale gelen şarjı ile bir şarjda yaklaşık 20 kez kullanım imkânı sunmaktadır.

Kolay temizlenme özelliği ile bilinmektedir.

Son olarak cihaz içerisinde kullanılabilen ve çok sayıda aromaya sahip neo stickler ile de tütünün yakılmadan keyfine yarılması sağlanmaktadır.

 

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Bozcaada'da Gezilecek Yerler Nerelerdir? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Glo Hyper Plus

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x