Avşa Adası Kabuğuna Çekildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avşa Adası yazı bekliyor. Geçtiğimiz yaz aylarında günde 200.000 tatilciyi ağırlayan ada şu günler kendi kabuğuna çekildi. Kış aylarında nüfusu 5000’e düşen Avşa Adası’nda sakin günler başladı. Kış aylarının gelmesi ile ada halkı Bandırma, İstanbul ve Tekirdağ’a göç edince ada kendi haline kaldı. Şu günlerde ada sahillerinde insanlar değil can dostları kedi ve köpekler denizin keyfini çıkartıyor.

Avşa Adası Hakkında

Bursa, İstanbul ve Balıkesir’in diğer ilçeleri Erdek, Bandırma’dan çok rahat bir şekilde ulaşım sağlanmaktadır.

Avşa Adası‘nın en büyük özelliği ise denizin güzelliğidir. Kafa dinlemek isteyen kişilerin ilk adresidir. Ortam insanın içine huzur vermektedir. Temiz havası ile daha iyi nefes almanızı sağlamaktadır. Çünkü insanlar şehirlerdeki ağır ve kötü hava alımından belli başlı sağlık sorunları yaşamaktadır. İnsanlar bazen hafta sonunda bu tür yerlere kaçamak yapmaktadır. Bu yüzden hafta sonları genellikle iple çekilmektedir.

Tatil yapmak isteyen kişiler illaki yıllık izinlerini beklemek zorunda değildir. Yıllık izin dönemlerine kadar insanlar çok yıpranmaktadır. Bunun içinde bulunan fırsatlar en iyi şekilde değerlendirilmelidir. Değerlendiren bu fırsatlar kişide enerji yaratmaktadır. Eğer her hafta sonu zaman bulunamıyor ise kendinize göre plan yapmalısınız. Çünkü Avşa Adası rehberi web sitesinde belirtildiği gibi doğa güzelliği ile insanları kendine çekmektedir.

Geceleri dahil her yer oldukça güzeldir. Bu adayı tercih eden insanlar daha çok doğa güzellikleri ve sakinliğinden tercih etmektedir. Bir yer insanları kendine çekmek için doğa güzelliği olmalıdır. Avşa adası adından sürekli söz ettirmektedir. Ailecek bu adayı ziyaret edebilirsiniz. Avşa adasının ormanları çok ferahtır.

Oksijene ihtiyaç duyulduğunda iyi bir oksijen alınmasına destek sağlamaktadır. Gün batımı çok güzel görünmektedir. Gündüzü ayrı güzel gecesi çok ayrı güzeldir. Her insan yoğun iş temposuna bir dur diyerek avşa adasını görmelidir. Birçok insan isim olarak bilmektedir. Fakat nasıl bir ada olduğuna dair en ufak bir fikir yoktur.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan 2024 Yazında Avşa Adası Pansiyon ve Apart Otellerde Çok Ucuza Konaklamak başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Avşa Adası Kabuğuna Çekildi

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x