Genç Yaşta Yitirilen Enes İçin Cenaze Töreni Düzenlendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sanayi ve Teknoloji Bakanı, Gençlik Kolları Başkan ve Teşkilat Üyeleri Cenazeye Katıldı

Balıkesir’den acı bir haber geldi. Geçmiş dönem AK Parti Gençlik Kolları üyesi Enes, bir mühimmat fabrikasındaki patlama sonucu hayatını kaybetti. Acı olay sonrası düzenlenen cenaze törenine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan ile birçok teşkilat mensubu katıldı.

Taziye Dilekleri Paylaşıldı

Bakan Kacır ve Gençlik Kolları Başkanı İnan, genç yaşta kaybedilen Enes’in ailesine taziyelerini iletti. Cenaze töreni boyunca acılı ailenin yanında olan isimler, duydukları derin üzüntüyü dile getirdi. Teşkilat mensupları da Enes’in yakınlarına başsağlığı dileyerek, bu acı süreci beraber atlatmanın önemini vurguladı.

Enes İçin Dualar Edildi

Törende, Rabb’in Enes’e cennet kapılarını açması için dualar edildi. Taziyeye katılanlar, hayatının baharında kaybedilen Enes’in anısını yaşatacaklarını ve onun adına çalışmalarına devam edeceklerini dile getirdi. Genç yaşta kaybedilen bir arkadaşları için duydukları derin üzüntü, sözlere döküldü.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Çanakkale Geyikli Beldesi Rehberi 2025 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Genç Yaşta Yitirilen Enes İçin Cenaze Töreni Düzenlendi

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma