FESTİVAL 4 SERGİYLE BAŞLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

RESİM, SERAMİK VE CAM SERGİSİ

29.Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali Kortej Yürüyüşü ardından Belediye Kültür Sanat Merkezimizde “Umut” adlı resim, seramik ve cam sergimizin açılışını yaptık.

Sergiye katılan sanatçılarımız: Devrim Erbil, Fikri Cantürk resim, Zehra Çobanlı, Elif Ağatekin, Ayşe Güler seramik ve Derya Geylani, Kemal Egemen Vuruşan’ın cam eserlerini 30 Eylül’e kadar ziyaret edebilirsiniz.

HEDİYELİK EŞYA TASARIM YARIŞMASI SERGİSİ

29.Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivalimiz kapsamında gerçekleştirdiğimiz ‘Bandırma Temalı Hediyelik Eşya Tasarım Yarışması’nda jüri tarafından ön eleme sonucu finale kalan 20 eserin sergisinin açılışını yaptık.

Bandırma’nın kültürel değerlerini zenginleştirmek amacıyla kentimizi tanıtıcı ürünlerin geliştirilmesi ve genç sanatçılara fırsat yaratılması amacıyla düzenlediğimiz yarışmaya toplamda 126 eser katılmıştır.

Sergimizi 30 Eylül’e kadar Barış Manço Kültür Merkezi, Melih Çınar Sergi Salonunda ziyaret edebilirsiniz.

SEVGİ DUVARI AÇILIŞI

29.Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivalimiz kapsamında “Sevgi Duvarı” projesini gerçekleştirdik ve açılışını yaptık.

Ulusal ve Uluslararası sanatçılarının seramik yüzeyine ifade ettikleri ‘sevgi’ teması taşıyan 30×30 ebadındaki 150 eser Barış Manço Kültür Merkezi çok amaçlı salon fuayesinde bulunan 11 metre uzunluğunda ve 2 metre 60 santim yüksekliğindeki duvara uygulanmıştır.

BANDIRMA’DAN İZLENİMLER SERGİSİ AÇILDI

Bandırma Fotoğraf Sanatı Derneği (BANFAD) üyeleri objektiflerini güzel kentimize çevirdiği “Bandırma’dan İzlenimler” adlı fotoğraf sergisinin açılışını yaptık. Sergiyi 23 Eylül’e kadar Kentimizin simge mekanlarından biri olan Kapalı Çarşı’da gezebilirsiniz.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

FESTİVAL 4 SERGİYLE BAŞLADI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x