Erdek BASKİ Şube Şefliğine atanan Kamil Şekerci, beraberindeki Erdek BASKİ personeli ile birlikte Belediye Başkanı Burhan Karışık’ı makamında ziyaret etti.
Ziyaret sırasında Şekerci, yeni görevinde yapmayı planladığı projeler hakkında Başkan Karışık’a bilgi verdi ve önceliklerini paylaştı. Belediye Başkanı Karışık ise Şekerci ve ekibinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iş birliği içinde çalışmanın önemine vurgu yaptı.
Karışık, “Nazik ziyaretleriniz için teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum,” dedi. Bu ziyaret ile, Erdek’te sürdürülebilir altyapı ve su hizmetleri konusunda daha güçlü bir iş birliği hedefleniyor.
Bir önceki yazımız olan Ece'nin Doğum Günü Coşkuyla Kutlandı başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.
Yorumlar kapalı.