En Cazip Elektrik Fiyatları CazipEnerji.Com’da!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yüksek faturalar artık dayanılmaz duruma mı geldi? Cazipenerji ile uygun tedarikçiyi seçip bu dertten kurtulabilirsiniz.

Ülkemiz elektrik piyasasının özelleştirilmesinin bir sonucu olarak serbest tüketici kavramı ortaya çıkmıştır. Belirli bir limitle sınırlandırılan bu tüketiciler bu statüye kavuşabilmeleri için bir serbest tüketici limiti belirlenmiştir. 2015 yılı itibariyle bu limit 130 TL olarak uygulanmaktadır. Bu sayede 130 TL ve üzerinde elektrik faturası ödeyen tüm tüketiciler, elektrik tedarikçisi değişikliği yaparak ucuz elektrik kullanabiliyor. Tedarikçi değişikliği işlemlerinizi gerçekleştirebilmek için hemen CazipEnerji’yi ziyaret edin, elektrik tedarikçilerini karşılaştırın, tasarruf edin.

Elektrik Tedarikçisi Değiştirmek CazipEnerji İle Çok Kolay!

Tedarikçi değiştirmek isteyen ve bu nedenle farklı elektrik tedarikçilerinin oluşturduğu yüzlerce elektrik tarifesi arasından seçim yapmakta zorlanan tüketiciler için tek tek teklif toplama süreci bitti. Hangi elektrik tarifesinin daha cazip olduğunu ve kendisi için kullanabileceği tarifenin hangisi olduğuna karar veremeyen tüketiciler için karar vermek artık çok daha basit. Türkiye’de ilk defa elektrik tedarikçilerini internet üzerinden karşılaştırmaya yarayan sistemi ve kullanışlı dostu tasarımı ile CazipEnerji, tüketicilerini ucuz elektrik tarifeleri ile buluşturmaktadır. Türkiye’nin piyasada önemli pazar payına sahip elektrik tedarikçileriyle çalışan CazipEnerji, çok sayıda tedarikçinin en cazip tarifelerini yayınlamakta ve tüketicilerin indirimli elektrik kullanabilmesini sağlamaktadır.

Tedarikçinizi Değiştirmek İçin Hemen Karşılaştırın

CazipEnerji’yi ziyaret eden tüketiciler, tedarikçi değişikliği işlemi için öncelikle abone grubunu ve şehrini belirtiyor. Sonraki adımlarda sistem tarafından işlemlerinin devam edilmesi sağlanan tüketicilerin, aylık ortalama elektrik tüketimlerini girmesi isteniyor. Girilen bilgilere göre sistemin indirimli elektrik tarifelerini filtreleyerek kendilerine özel olarak oluşturduğu tarife listesine ulaşabiliyor, tarifeleri dilediği gibi inceleyebiliyor. Her tarife için her türlü bilgiye erişebiliyor, hatta elektrik faturası hesaplama işlemi yaparak ödeyeceği tüm kalemleri görüntüleyebiliyor, sonrasında dilediği tarifeyi seçebiliyor. Seçilen tarife için gerekli bilgileri dolduran tüketiciler, ayrıca tedarikçisiyle yapacağı sözleşmeyi görüntüleyip inceleyebiliyor.

Başvuru işlemlerini tamamlayan tüketiciler, bu aşamadan sonra CazipEnerji güveniyle tedarikçisini değiştiriyor. Sonraki süreç CazipEnerji tarafından takip ediliyor, tüketicilere işlemleri ile alakalı bilgi akışı sağlanıyor. Yaklaşık 4-6 hafta süren geçiş işlemleri tamamlanarak takip eden ayın ilk gününde tüketici ucuz elektrik kullanmaya başlıyor. Tüketimlerine ait faturasını da geçiş yaptığı tedarikçiden alan tüketici geçiş işlemleri boyunca elektrik kesintisi de dahil olmak üzere sayaç ya da kablo değişimi gibi sorunlarla karşılaşmıyor.

Elektrik tedarikçisini değiştiren tüketiciler tasarruf ediyor, aynı zamanda eski tedarikçisine ödediği teminat bedelini geri alabiliyor. Tarifesini seçerken isterse indirim garantili tarifeleri, isterse de zamlanmayan elektrik tarifelerini tercih ederek dilediği tarifeyi kullanarak tasarruf edebiliyor.  Fatura ödeme sıkıntısı çekmeyen tüketiciler ödeme işlemlerini internet bankacılığı, otomatik ödeme talimatı veya çok çeşitli ödeme kanalları ile gerçekleştirebilmektedir.

Elektrik tedarikçisi değiştirme işlemini cep telefonu numarasını başka bir operatöre taşımaya benzeten CazipEnerji, işlemlerinizi zahmetsizce tamamlayarak tedarikçinizi değiştirmenizi sağlıyor. Tek yapmanız gereken CazipEnerji.com’u ziyaret etmek ve hemen teklif almak!

 

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Ucuz Bilet Bulmanın 8 Yolu başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

En Cazip Elektrik Fiyatları CazipEnerji.Com’da!

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x