Cazip Enerji Tarifelerini Bulabileceğiniz Tek Adres EnCazip.Com!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kabarık faturalardan bıktıysanız çözüm tedarikçi değiştirmektir. Encazip ile uygun tedarikçiyi saniyeler içinde seçebilirsiniz.

Ülkemiz elektrik piyasasının serbestleştirilme sürecinden geçerken birçok köklü değişimler yapılmıştır. Bunlardan biri de serbest tüketici kavramının ortaya çıkmasıdır. 2015 yılı itibariyle 130 TL ve üzerinde elektrik faturası ödeyen aboneler serbest tüketici statüsüne kavuşmaktadır. 2001 yılından beri serbest tüketici limitleri ile serbest tüketici olan tüketiciler belirlenmekte, bu tüketiciler ise tedarikçi değişikliği yaparak tedarikçilerin indirimli elektrik tarifelerinden faydalanabilmektedir.  Bir örnekle anlatmak gerekirse İstanbul Avrupa Yakasındaki CLK Boğaziçi Elektrik tüketicisi devlet tarafından belirlenen elektrik fiyatlarından elektrik kullanırken, 130 TL ve üzerinde elektrik faturası ödeyenler ise elektrik tedarikçisini değiştirerek ucuz elektrik tarifelerine geçiş yapabilmektedir. Sizler de bunun için hemen EnCazip.Com’u ziyaret edin, elektrik tedarikçilerini karşılaştırın, tasarruf edin.

Elektrik Tedarikçinizi EnCazip.Com ile Hemen Değiştirin!

Serbest tüketici yönetmeliği ile tüketicilere tanınan bir hak olan elektrik tedarikçisi değişikliği EnCazip.Com’da kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Aksa Elektrik, Sepaş Enerji ve daha birçok elektrik tedarikçisi ile işbirliği yapan EnCazip, tedarikçilerin en cazip elektrik tarifelerini yer verilen detaylara göre filtreleyerek tüketicilere sunmaktadır. Elektrik tedarikçilerinin indirimli elektrik tekliflerine kolayca ulaşan serbest tüketiciler ve serbest tüketici adayları, bu sayede en cazip elektrik tarifelerini inceleyerek seçeceği tarifenin hangisi olduğuna kolayca karar vermektedir.

EnCazip.Com’u ziyaret eden tüketiciler, tedarikçi değişikliği işlemi için başlangıçta abone grubunu ve şehrini belirtiyor. Sonrasında aylık ortalama elektrik faturası tüketimlerini sisteme giriyor. Girilen bilgilere göre sistemin en cazip indirimli elektrik tarifelerini filtrelemesiyle tarife detaylarını dilediği gibi inceleyebiliyor. Her tarife için her türlü bilgiye erişebiliyor, birim fiyatları, yıllık net kazanç tutarını ve elektrik faturası hesaplama işlemi yaparak her bir tarife için hangi kalemlere ne kadar bedel ödeyeceğini görebilmektedir. Tarife seçimi sonrasında işlemlerin tamamlanması için gerekli bilgilerin girilmesiyle tedarikçisiyle yapacağı sözleşmeyi görüntüleyip inceleyebiliyor, ıslak imzaya gerek duymadan sözleşmesini okuyup imzalayabiliyor.

Başvuru işlemlerini tamamlayan tüketiciler, bu aşamadan sonra EnCazip tarafından onayının alınmasıyla işlemlerini başlatabiliyor. İşlemlere ait sürecin EnCazip destek ekibi tarafından takip edilmesiyle tüketicilere işlemleri ile alakalı bilgi veriliyor. Yaklaşık 4-6 hafta süren işlemler sonucunda onaylanan başvuru ile tüketici takip eden ayın ilk gününde ucuz elektrik kullanmaya başlıyor.

İşlemler esnasında mevcut aboneliği ile ilgili herhangi  bir işlem yapmaması gereken tüketici, geçiş işlemleri nedeniyle elektrik kesintisi veya sayaç ya da şebeke değişimi gibi işlemlerle karşılaşmıyor. EnCazip’te elektrik tedarikçisini değiştiren tüketiciler aynı zamanda eski dağıtım şirketine yani her bir dağıtım bölgesinde farklı şirketin yer aldığı bölgede İstanbul Avrupa için BEDAŞ’a veya Aydın, Denizli, Manisa illerinde görevli olan AYDEM’e ödediği teminat bedelini geri alabiliyor.

EnCazip.Com’da kolaylıkla elektrik tedarikçi değişikliği yapın, teminat zorunluluğu olmadan perakende satış hizmet bedeli ödemeden, sorunsuz zahmetsiz işlemlerinizi tamamlayın.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Ucuz Bilet Bulmanın 8 Yolu başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Cazip Enerji Tarifelerini Bulabileceğiniz Tek Adres EnCazip.Com!

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x