1. Haberler
  2. Güncel
  3. CHP’den Vesayet ve Baskıya Karşı Net Mesaj: “Teslim Alamayacaksınız”

CHP’den Vesayet ve Baskıya Karşı Net Mesaj: “Teslim Alamayacaksınız”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’den Vesayet ve Baskıya Karşı Sert Açıklama

Balıkesir CHP Milletvekili Serkan Sarı, Cumhuriyet Halk Partisi’ne yönelik vesayet, baskı ve tehdit girişimlerine karşı sert bir mesaj verdi. Sarı, partilerinin teslim alınamayacağını vurguladı.

Milyonların İradesiyle Birlikte Karşı Duruş

CHP Milletvekili Sarı, Genel Başkan Sn. Özgür Özel’in öncülüğünde milyonların iradesiyle buluşarak tek sesle haykırdıklarını belirtti. Bu açıklama, partinin vesayete ve darbelere karşı kararlılığını gösteriyor. CHP’nin teslim alınamayacağı net bir şekilde ifade edildi.

Kayyuma, Darbeye ve Vesayete Hayır

Sarı, kayyuma, darbeye ve vesayete karşı “HAYIR” sloganıyla partililerin kararlılıkla durduğunu vurguladı. Bu açıklama, partinin demokratik değerlere bağlılığını ve otoriter girişimlere karşı direnişini ortaya koyuyor.

CHP Milletin Partisi

Milletvekili Sarı, Cumhuriyet Halk Partisi’nin milletin partisi olduğunu ve hiçbir güç tarafından teslim alınamayacağını bir kez daha yineledi. CHP’nin milletin iradesini temsil ettiği ve bu nedenle vesayet ve baskı girişimlerinin başarıya ulaşamayacağı vurgulandı.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Çanakkale Geyikli Beldesi Rehberi 2026 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

CHP’den Vesayet ve Baskıya Karşı Net Mesaj: “Teslim Alamayacaksınız”
Yorum Yap

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
KAI ile Haber Hakkında Sohbet