Düzce’de Halkın İradesine Vurgu
Balıkesir CHP Milletvekili Serkan Sarı, bugün Düzce Anıtpark Meydanı’nda Genel Başkan Özgür Özel önderliğinde düzenlenen etkinliğe katıldı. Milletvekili Sarı, etkinliğin halkın iradesine sahip çıkma ve destek verme amacıyla düzenlendiğini belirtti.
Anıtpark Meydanı’nda Yoğun Katılım
Etkinliğe katılımın yoğun olduğu gözlemlendi. Serkan Sarı, halkın iradesine sahip çıkanlarla omuz omuza ve yürek yüreğe bir arada olduklarını vurguladı. Meydanın dolmaya devam edeceğini ve milletin seçtiklerine sahip çıkmaya devam edeceğini ifade etti.
Sandık ve Adalet Mesajı
CHP Milletvekili, sandık ve adalet vurgusu yaparak, sandığın geleceği ve adaletin yeniden tesis edileceği mesajını paylaştı. Bu bağlamda, kurtuluşun tek başına mümkün olmadığını, ancak hep beraber hareket ederek hedeflere ulaşılacağını belirtti.
Ekrem İmamoğlu Çağrısı
Etkinlikte ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu‘nun özgürlüğü için de çağrı yapıldı. Milletvekili Sarı, İmamoğlu’nun özgürlüğü talebinin etkinliğin önemli bir parçası olduğunu belirtti.







Yorumlar kapalı.