CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AHMET AKIN: CUMHURİYET HALK PARTİSİ, TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN KALESİDİR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, CHP’nin dünyanın en köklü, kalıcı partilerinden birisi olduğunu belirterek “Halkın umuduyuz” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin 97’inci Kuruluş Yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada toplumunun her kesimini kucaklayan bir siyaseti yaşama geçirmek isteyen ve bunun mücadelesini veren CHP’nin halkın umudu olduğunu söyledi. Ahmet Akın mesajında şunları ifade etti:

“Cumhuriyet Halk Partisi, masa başında kurulan bir parti değil, savaş meydanlarında halkın bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin umudu olarak kurulan bir partidir. Kurucumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kurtarıcımız, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusudur. CHP; güçlü, tarihi kökleri olan, Kuvayı Milliye geleneği olan, kendi ülkesini ve kendi insanının üzerine titreyen, herkese eşit hizmet götürmeyi ilke edinmiş, herkesin huzur içinde yaşayabileceği bir Türkiye’yi inşa etme geleneğinden gelen bir Partidir. CHP, Türkiye Cumhuriyeti’nin kalesidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün eşsiz eseri olan demokratik, bağımsız, laik Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atan Cumhuriyet Halk Partimiz bugün 97 yaşında. Demokrasinin savunucuları olan bizler, her zaman ve her koşulda aydınlık bir Türkiye inşa edene kadar çalışmaya yorulmadan devam edeceğiz. CHP’nin yılmaz bir neferi; bağımsızlık, özgürlük ve laik cumhuriyetin koruyucusu olarak mücadelemize devam etmekteki kararlılığımızı inançla hep birlikte sürdüreceğimize yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Kurucumuz ve Genel Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, kuruluşundan günümüze partimize her kademede katkıda bulunmuş ve yaşamlarını yitirmiş olan parti büyüklerimizi minnetle anıyor, mücadele arkadaşlarımı saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum.”

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AHMET AKIN: CUMHURİYET HALK PARTİSİ, TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN KALESİDİR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x