BÜYÜKŞEHİR KADINLARI DİNLİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Sefanız Olsun” projesi kapsamında, her hafta bir mahalleyi ziyaret ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın selamlarını ileten Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Elvan Bahar Göktepe, bu hafta Plevne Mahallesi kadınlarıyla bir araya gelerek ihtiyaçlarını dinledi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı “Sefanız Olsun” projesiyle her hafta bir muhtarı ziyaret ederek mahallelerine konuk oluyor. Mahallenin kadınlarıyla buluşarak sohbet eden, dertlerini dinleyen ve mahallelerinin ihtiyaçlarını birinci ağızdan öğrenen Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Elvan Bahar Göktepe, bir hafta merkez bir hafta kırsal mahalleleri ziyaret ediyor. İlk olarak Adnan Menderes Mahallesi’nden başlayan proje, Turplu Mahallesi ve son olarak da Plevne Mahallesi ile devam etti. Muhtar Neslihan Atlı’nın eşliğinde, Plevne Mahallesi’nin kadınlarıyla İsmail Akçay Parkı’nda bir araya gelen Göktepe, Covid-19 süreci dolayısıyla 3 ayı aşkın bir süredir sosyal hayatlarına ara veren kadınlara; bu süreçte neler yaptıklarını, bir sıkıntı yaşadılarsa onların neler olduğunu ve belediyeden bir isteklerinin olup olmadığını sordu.

“HER MAHALLEMİZİN İHTİYAÇLARIYLA BİREBİR İLGİLENMEK İSTİYORUM”

İçinde bulunduğumuz normalleşme sürecini fırsat bilerek bu projeyi hayata geçirdiklerini belirten Göktepe “Sizlerle bir araya gelmeyi çok özlemişiz. Her birinize, Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’ın selamlarını iletiyorum. 20 ilçede 1130 mahalleden sorumluyum. Her mahallemizin ihtiyaçlarıyla birebir ilgilenmek istiyorum. Böyle projeler üreterek sizlerle bir araya geliyor, isteklerinizi öğreniyoruz. ‘Sefanız Olsun’ projemizle de siz, hanımlarımıza yaklaşmak istedik. Özellikle ev hanımlarımız için ‘Neler yapabiliriz, sosyal hayatlarına ne katabiliriz, nasıl faydalı olabiliriz.’ sorularımıza cevap bulmak için sizlerle bir araya geliyoruz. Eski, güzel mahalle kültürlerimizi hatırlayıp hoş sohbetler gerçekleştiriyoruz. Geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.” diye konuştu.

Sohbet esnasında Plevne Mahallesi kadınları tek tek kendilerini tanıtıp, ihtiyaç ve isteklerini dile getirerek Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BÜYÜKŞEHİR KADINLARI DİNLİYOR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x