BANDIRMA’DA TED KOLEJİ AÇILIYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TED Bandırma Koleji 2022 – 2023 eğitim öğretim yılında öğrencileriyle buluşuyor. Türk Eğitim Derneği’nin 41. Okulu olan TED Bandırma Koleji, 36 aydan 8.sınıfa kadar öğrenci alacak.

30.11.2021 tarihinde Grand Asya Otelde düzenlenen basın toplantısıyla, TED Bandırma Kolejinin 2022-2023 yılında eğitim öğretime açılacağı açıklandı.

Bandırma Kaymakamı Sn. Engin Aksakal, Belediye Başkanı Sn. Av. Tolga Tosun ve Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Sn. Selçuk Pehlivanoğlu’nun da katılım sağladığı toplantıda TED Bandırma Koleji’nin sunacağı olanaklardan ve vizyonundan bahsedildi.

Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal “Bugün burada ülkemizin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan Türk Eğitim Derneği’nin yeni Bandırma Kampüsü’nün lansmanı için bir araya geldik. Benim için okul belgeden, diplomadan ibaret değildir. Hayatın her anında aktif olan aranan ve kendini yetiştirmiş bireyler olmak önemlidir. Bandırma her geçen gün gelişen ve büyüyen bir yapıdadır. Yeni TED Bandırma Koleji’nin Bandırmalı çocuklarımıza ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ederim.” dedi.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun “Bandırmamız limanı ile üniversitesi ile kent dinamiği ile her gün gelişen bir kenttir. Türkiye’nin en önemli eğitim kuruluşlarından biri olan Türk Eğitim Derneği’nin kentimizde hizmet vermesi hem Bandırma’ya hem de çocuklarımıza katkı sunacaktır. 2022-2023 eğitim öğretim yılında hayata geçmesi planlanan TED Bandırma Koleji şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu yaptığı konuşmada “Biz Türk Eğitim Derneği olarak eğitimi ölçülü, dövüştürücü, kavgacı bir yapının uzantısı değil bütünleştirici, milletin geleceği ile alakalı olan bir yol olarak görüyoruz. Maalesef ülkemizdeki en büyük sosyal talihsizlik eğitimde parası olanla olmayan arasındaki uçurumdur. Biz, eğitimde fırsat eşitliği için çalışıyoruz.  Siz basın mensuplarından da bir ricam var, lütfen Bandırma’da imkânı olmayan çocuklarımızı sınavlarımıza yönlendirin. Biz onları üniversite sonuna kadar kendi okullarımızda kontenjanlarımız olan okullarımıza alalım.

Türk Eğitim Derneği olarak biz test ve tost arasında sıkıştırılmış bir nesil istemiyoruz. Biz dershanenin kapısında kuyruk olup anasının kolunda kalmış tek bileziği satıp kazanamayacağı okula gitme hayali ile sömürülen evlatlar istemiyoruz.

Biz 21. yüzyılda savaşların silahla değil beyinle yapıldığına inanlardanız. Değerleri olmayan bir toplumun yaşamayacağına inanırız. Değerlerimizle, ilkelerimizle, bayrağımızla, insanlarımızla kalkınacak bir ülke olmanın yolunun eğitimden geçtiğine inanıyoruz.” dedi.

TED Bandırma Koleji Kurucu Temsilcisi Ayben Ericili Tuksal, Hicri Ercili Özel Eğitim Kurumları güvencesiyle Türk Eğitim Derneği kalitesinin birleştiği TED Bandırma Koleji, TED’in 93 yıllık bilgi birikimin, akademik, bilişsel ve sanatsal başarının gerçekleştiği TED Okullarının 41.si olarak Bandırma’da eğitimin kalitesini yükselteceğini ifade etti.

Toplantıda bir konuşma yapan Kurucu Müdür Sn. Tamer BAŞ, 36.000 metrekarelik kapalı alana sahip kampüslerinin çocukların tüm ihtiyaçlarını karşılayan yapıda dizayn edildiğini belirtti. TED Bandırma Kolejinin, çocukları sadece akademik olarak değil sporla ilgilenen, sanatla iç içe ve en az bir yabancı dili etkin kullanabilen bireyler yetiştirecek sistemde ilerleyeceğini sözlerine ekledi.

TED Bandırma Kampüsünde açık kapalı oyun alanları, anaokulu akıl oyunları sınıfı, binlerce kitap ve görsel materyalle zenginleştirilmiş okul kütüphanesi, 3D görsel stüdyosu, ses akustiği sağlanmış bireysel müzik odaları, ahşap-seramik gibi birçok sanat atölyesi, mutfak atölyesi, dans-bale salonu, kapalı spor salonları, 2 adet yarı olimpik yüzme havuzu, yaş gruplarına göre dizayn edilmiş yemek salonları, konferans salonu, video- ses kayıt odaları, eğitim uygulama alanları bulunacak.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Tekirdağ Bandırma Feribot Saatleri ve Fiyatları 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMA’DA TED KOLEJİ AÇILIYOR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x