BANDIRMA’DA KOBİLERE 100.000 TL KREDİ FIRSATI. İŞTE DETAYLAR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TOBB, Denizbank ve Kredi Garanti Fonu işbirliğiyle hayata geçirilen nefes kredisinin 7’ncisi, 6 milyar liralık kredi hacmi ve 100 bin işletme hedefiyle başladı.
TOBB Nefes Kredisi yeniden devreye alındı. Denizbank ve Kredi Garanti Fonu (KGF) işbirliğiyle hayata geçirilen ‘TOBB Nefes Kredisi’nin tanıtım toplantısı, birlik merkezinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı RifatHisarcıklıoğlu ve Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş’in katılımıyla yapıldı.
Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılkışlı ve Denizbank Bandırma Şube Müdürü Engin Aslan kredi hizmeti hakkında görüşmek ve detaylarını açıklamak üzere bir araya geldiler.

KOBİ’ler yeniden nefes alacak
Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılkışlı; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz öncülüğünde daha önce 6 kez hayata geçirilen ‘Nefes Kredisi’ projeleriyle KOBİ’lere ‘nefes’ olduk. Şimdi yine üyelerimize nefes olmak için yola çıkıyoruz. Koronavirüs salgını dolayısıyla zor günler geçiren işletmelerin Nefes Kredisi ile bir nebze olsun rahat nefes alacağını belirten Kılkışlı; “Nefes Kredisi’nin hayata geçmesi için büyük gayret gösteren TOBB Başkanımız Sayın RifatHisarcıklıoğlu’na ilçemiz iş dünyası adına teşekkür ediyorum. Devlet, finans sektörü ve iş dünyası işbirliğinin örnek çalışmalarından biri olarak Kredi Garanti Fonu (KGF) desteğiyle hayata geçirilen Nefes Kredisi’ne ilk olarak Denizbank daha sonra ise kamu bankaları da aracılık edecek.” dedi.
KOBİ’lerimiz üzerine düşeni yaptı şimdi sıra bizde
Denizbank Bandırma Şube Müdürü Engin Aslan; amaçlarının KOBİ’lere destek olmak olduğunu söyledi. TOBB ve KGF işbirliğiyle yapılan Nefes Projesi’nin öncü özel bankası olmaktan gururluyuz. Üzerimize düşen sorumluluğu alıp bu süreci atlatabilmek için yılın tamamında geri ödemesiz 2021 yılında eşit taksitlerle geri ödenecek 50 bin lira ile 100 bin lira arasında yüzde 7.5 faizli bir imkânı ortaya getiriyoruz. En büyük gayemiz KOBİ’lerimize yeniden üretecekleri güne kadar nefes aldırabilmek” dedi.
Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurul Başkanı Mehmet Kılkışlı,kredinin detayları ve kullanım koşulları hakkında bilgi verdi;
“2020 Nefes Kredisi” kullanım koşulları şu şekildedir:
• Hazine ve Maliye Bakanlığı ile KGF arasında imzalanan protokol çerçevesinde 3 milyon TL ve altında cirosu olan işletmeler azami 50.000 TL, 3 milyon TL ile 25 milyon TL (dahil) arasında cirosu olan işletmeler azami 100.000 TL limitli kredi kullanabilecektir.
• 2020 yılı sonuna kadar anapara ve faiz ödemesiz, 2021 yılı 12 ay eşit taksitli geri ödemeli toplam en fazla 20 ay vadeli olacaktır.
• Kredinin brüt faiz oranı yıllık % 7,50’dir.
Protokol imzalanan bankalar tarafından Kredi Garanti Fonu’na (KGF) ödenecek %0,03 kefalet başvuru bedeli ve komisyonu dışında üyelerimizden herhangi bir masraf komisyon talep edilmeyecektir.
Krediye başvurmak için gerekli olan “NEFES KREDİSİ BAŞVURUSU İÇİNDİR” ibareli faaliyet belgesini üyelerimiz ücretsiz olarak, internet sitemizden (www.bandirmato.org.tr) ve 0 537 286 0 286 numaralı whatsappdestek hattına yazarak temin edebileceklerdir. Söz konusu belgenin temininden sonra protokole taraf olan bankaların şubesine giderek kredi başvurusunda bulunabileceklerdir.Kredi müracaatlarının değerlendirilmesi başvuru yapılan banka tarafından yapılmaktadır.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMA’DA KOBİLERE 100.000 TL KREDİ FIRSATI. İŞTE DETAYLAR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x