1. Haberler
  2. Güncel
  3. Bandırma’da Ekrem İmamoğlu Destek Konsantrasyonu

Bandırma’da Ekrem İmamoğlu Destek Konsantrasyonu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Meydanı Doldu Taştı

Bandırma‘da binlerce vatandaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek vermek amacıyla bir araya geldi. Türkiye genelindeki diğer şehirlerde olduğu gibi Bandırma meydanı da demokrasi ve halkın iradesine sahip çıkma mesajlarıyla doldu taştı.

Adalet ve Demokrasi Vurgusu

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada, bu buluşmanın sadece bir kişi meselesi olmadığını, aynı zamanda hak, hukuk ve demokrasi mücadelesi olduğunu vurguladı. Meydanda toplanan vatandaşlar, adalet taleplerini dile getiren sloganlar attı.

Oy Oranları Halkın İradesini Gösteriyor

Bandırma’da kullanılan 31 bin 291 oy ile Türkiye genelinde sandıklardan çıkan 15 milyon oyun, halkın iradesinin gücünü ve netliğini bir kez daha gösterdiği belirtildi. Vatandaşlar, bu destekle sadece bir adaya değil, aynı zamanda milletin sesine, geleceğine ve umutlarına sahip çıktıklarını ifade etti.

    • Bandırma’da 31.291 oy kullanıldı.
    • Türkiye genelinde toplamda 15 milyon oy kullanıldı.
    • Vatandaşlar adalet ve demokrasi taleplerini dile getirdi.

Mirza, meydanları dolduran ve destek veren tüm yol arkadaşlarına teşekkür etti. Etkinlikte birlik ve dayanışma mesajları ön plana çıkarken, vatandaşların coşkulu katılımı dikkat çekti. Bu tür toplumsal hareketlerin demokrasi kültürünün güçlenmesine katkı sağladığı ifade ediliyor.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Çanakkale Geyikli Beldesi Rehberi 2026 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Bandırma’da Ekrem İmamoğlu Destek Konsantrasyonu
Yorum Yap

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
KAI ile Haber Hakkında Sohbet