BANDIRMA LIONS KULÜP ÜYE ALIM TÖRENİ YAPILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uluslararası Lions Kulübü Dernekleri 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu Balıkesir Bandırma Lions Kulübü Derneği Kulüp Başkanı İrfan Eroğuz Eken Prestige Otel’de kulüp toplantısı ile üye alım töreni düzenledi.

Uluslararası Lİons Dernekleri yönetim çevresi federasyonu, Gemlik Lions Kulüp Başkanı Dursun Özbey genel yönetmen olarak katıldı. Bandırma Çanakkale Balıkesir’den Lions Kulüp üyeleri ile Bursa İpek Lions Kulüp Başkanı da misafir olarak katıldı.

Üroloji Doktoru Soner Börklü törenle kulübe üye yapıldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Günü kutlaması yapıldıktan sonra mutlu günleri olan üyelere Başkan İrfan Eroğuz Genel Başkan Ertan Demirkapı, sekreter Hakan Bor Sayman, Erkan Taşkın, Kulüp Amiri Aslan Çeker, Kulüp Koordinatörü Metin Kurtman, Diş Hekimi Gökhan Gülşar, Üyelik Direktörü Hakan Sü, Levent Çoşkun, Licift Koordinatörü Reha İnce çiçek verdi.

Genel Yönetmen Dursun Özbey, Lions Kulüp üyeleri maddi destekleri ile 4 milyon harcayıp Bursa’da alzheimer hastaları için bakım evi yaptırdıklarını açıkladı.

Kulüp üyesi Hakan Sü’ye Lions Kulübe yaptığı maddi destekler için Gemlik Lions Kulübü Genel Yönetmeni teşekkür plaketi verdi.

Üye kabul törenini Levent Coşkun en iyi şekilde yönetti.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMA LIONS KULÜP ÜYE ALIM TÖRENİ YAPILDI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x