1. Haberler
  2. Güncel
  3. Bandırma Kitap Günleri Coşkuyla Sonlandırıldı

Bandırma Kitap Günleri Coşkuyla Sonlandırıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma’da Kitap Sevdası Coşkuyla Buluştu

Bandırma, geçtiğimiz günlerde düzenlenen 7. Bandırma Kitap Günleri ile kitap, sanat ve müzik dolu bir haftaya ev sahipliği yaptı. Etkinlik, Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen final programı ile coşkuyla sonlandırıldı.

Ünlü Gazeteciler ve Yazarlarla Gündem Değerlendirmesi

Bandırma Kitap Günleri’nde, gazetecilerimiz Murat Ağırel, Barış Terkoğlu ve Timur Soykan, gündeme dair önemli değerlendirmelerini katılımcılarla paylaştı. Bu değerlendirmeler, dinleyiciler tarafından büyük ilgi gördü. Gündemdeki konulara dair farklı bakış açıları sunuldu.

Zengin Programla Kitapseverleri Bir Araya Getirdi

Etkinlikte, Profesör Dr. Mustafa Sarı’nın değerli sunumu, İlkay Buharalı’nın keyifli sohbeti ve Nazan Çinko gibi birçok yazarımızın imza günleri, kitap severler için dopdolu bir deneyim yaşattı. Yazarların tecrübeleri ve kitapları, dinleyicilere ilham kaynağı oldu.

Final Konseriyle Meydan Coştu

Bandırma Kitap Günleri’nin finalinde ise Efsun feat. Özer D. konseriyle Cumhuriyet Meydanı müzikle renklendi. Bu konser, etkinliğe katılanlara unutulmaz bir deneyim yaşattı. Müzik ve sanatın birleşimi, Bandırma’ya ayrı bir canlılık getirdi.

Bandırma Belediyesi, kitap, sanat ve müzikle dolu bu etkinliğin başarılı bir şekilde tamamlanmasında emeği geçen herkese ve katılım gösteren hemşehrilerimize teşekkür etti.

    • Etkinlik Tarihi: 7 Gün
    • Yer: Cumhuriyet Meydanı, Bandırma
    • Katılımcılar: Gazeteciler, Yazarlar, Müzisyenler ve Kitapseverler

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Çanakkale Geyikli Beldesi Rehberi 2026 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Bandırma Kitap Günleri Coşkuyla Sonlandırıldı
Yorum Yap

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
KAI ile Haber Hakkında Sohbet