Bandırma İnşaat Sektörü İçin Ortak Adımlar Atılıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Ticaret Odası’nın 4. Meslek Komitesi temsilcileri, İnşaat Mühendisleri Odası Bandırma Temsilciliğini ziyaret etti. Bu önemli ziyarette, inşaat sektöründe yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri üzerinde durularak, iş birliğini güçlendirecek adımların atılması kararlaştırıldı.

Ziyarete Bandırma Ticaret Odası Meclis Üyeleri Ayhan Atik ve Cevahir Çakmak ile 4. Meslek Grubu Komite Başkan Yardımcısı Muhammed Özmen katıldı. Görüşmelerde özellikle yapı denetim sisteminde karşılaşılan zorluklar masaya yatırıldı.

İki taraf arasında gerçekleşen toplantıda, sektörde iş birliğinin artırılması gereken alanlar belirlenirken, bu sorunların çözümü için odalar arasında daha güçlü bir iş birliği kurulması yönünde adımlar atılacağı ifade edildi. Bu ziyaret, Bandırma’daki inşaat sektörünün geleceği için önemli bir başlangıç olarak değerlendiriliyor.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Başkan Akın'dan Basın Özgürlüğü Vurgusu: "Demokratik Şartlar Sağlanmalı" başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Bandırma İnşaat Sektörü İçin Ortak Adımlar Atılıyor

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x