Bandırma Belediyesi, bugün Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Şerife Kara, BİLSEM Müdürü Semra Çetinkol ve Okul Aile Birliği’ni misafir etti. Belediye Başkanı Dursun Mirza, bu özel ziyaret dolayısıyla misafirlerini makamında ağırlayarak görüşmeler gerçekleştirdi.
Belediyede gerçekleşen görüşmelerde, sosyal yardımlaşma ve eğitim konuları üzerine öneriler sunuldu ve değerlendirmeler yapıldı. Belediye Başkanı Mirza, Bandırma’nın sosyo-kültürel gelişimi için eğitim kurumları ve sosyal yardım kuruluşlarının işbirliğinin önemine değindi.
Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı bu ziyarette, konuklar nazik davetleri için Başkan Mirza’ya teşekkürlerini ilettiler. Belediye Başkanı ise misafirlerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, böylesine anlamlı iş birliklerine her zaman açık olduklarını ifade etti.
Bir önceki yazımız olan Çanakkale Geyikli Beldesi Rehberi 2025 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.
Yorumlar kapalı.