BANDIRMA BELEDİYE MECLİSİ AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ SAYGIYLA ANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Belediye Meclisi’nin Mart ayı olağan toplantısı İdlib’te Şehit olan vatan evlatlarımız için düzenlenen anma töreniyle başladı.

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun düzenlenen törende: “Aziz Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, Gazilerimize acil şifalar ve kederli ailelerine sabırlar dilerim” temennisinde bulundu.

Düzenlenen törenin ardından Bandırma Belediyesi’nde çalışmış, emek vermiş ve son bir yıl içinde emekliliğe ayrılmış olan Müdür, Memur ve İşçi personele Başkan Tolga Tosun tarafından hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

Plaket töreninin ardından Belediye hizmet ve çalışmalarının yer aldığı sunum, Başkan Av. Tolga Tosun tarafından Meclis Üyeleri ve kamuoyu ile paylaşıldı. Sunumda Kentimizde Bandırma Belediyesi birimleri ve ekipleri tarafından yerine getirilmiş çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Yapılan sunumun ardından CHP Belediye Meclis Grup Sözcüsü Fatma Salı Karabacakoĝlu tarafından İdlib’te Şehit olan askerlerimizle ilgili söz alarak konuşma gerçekleştirdi.

Mart ayı olağan toplantısına geçmiş gündeme ait tutanağın okunmasıyla devam edildi. Ardından İmar Komisyonu Raporlarının yer aldığı gündem maddeleri ele alınarak karara bağlandı.

600 EVLER KREŞ PROJESİ İÇİN İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ

Gündemin 8.maddesinde yer alan ve Başkan Tolga Tosun tarafından 600 Evler Mahallesinde yapımı planlanan Kreş Projesi ile ilgili İmar Plani Değişikliği, Belediye Meclisince kabul edildi.

Gündemin diğer bir maddesinde Kadın ve Çocuk Komisyonu ile Yaşlı, Engelli ve Düşkünlerin Sorunları Komisyonları belirlendi.

Kadın ve Çocuk Komisyonunda Meclis Üyeleri Merve Polat, Fatma Salı Karabacakoğlu, Aydilek Gönenç, Zeynep Özgün, Oya Yücel yer aldı. Yaşlı, Engelli ve Düşkünlerin Sorunları Komisyonunda ise Meclis Üyeleri Ümit Durukan, Adem Yılmaz, Âdil Levent Coşkun, Aydilek Gönenç ve Soner Koçoğlu yer aldı.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMA BELEDİYE MECLİSİ AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ SAYGIYLA ANDI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x