Bandırma’da İş Birliği Ziyareti Gerçekleşti
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, yeni göreve seçilen Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Çapar ve yönetim kurulu üyelerini hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret, kent ekonomisinin güçlenmesi ve esnafın desteklenmesi amacıyla yapıldı.
Belediye ve KSK İş Birliği
Bandırma Belediyesi, kentinin kalkınması için kurumlarla iş birliği içinde çalışmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Mirza, ziyaret sırasında esnafın güçlenmesi için KSK ile birlikte üretmeye devam edeceklerini vurguladı.
Nazik Ev Sahipliği İçin Teşekkür
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Çapar ve yönetim kurulu üyelerine nazik ev sahipliği için teşekkür etti. Ziyaret, olumlu bir atmosferde gerçekleşti ve gelecekteki iş birliği olanakları tartışıldı.
- Ziyaretin amacı: Yeni KSK Başkanı’na hayırlı olsun dileklerini iletmek ve iş birliği olanaklarını görüşmek.
- Belediye Başkanı Mirza’nın vurgusu: Kentin kalkınması ve esnafın güçlenmesi için kurumlarla iş birliğinin önemi.
- Teşekkür: Ev sahipliği için KSK Başkanı Osman Çapar’a teşekkür.
Bir önceki yazımız olan Çanakkale Geyikli Beldesi Rehberi 2026 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.







Yorumlar kapalı.