Balıkesir’de Meydana Gelen Trafik Kazası
Balıkesir otobanında meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Dün gerçekleşen olayda, bir araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak tarlaya uçtu ve takla attı. Kaza, Karesi ilçesi yakınlarında yaşandı.
Kaza Detayları
Kazanın ardından bölgeye 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin olay yerine ulaşmasıyla yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun ciddiyetine ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.
Kazanın nedeni henüz belirlenemezken, güvenlik güçleri olayla ilgili inceleme başlattı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre araç, seyir halindeyken aniden direksiyon hakimiyetini kaybederek tarlaya savruldu. Kazanın ardından otobanda bir süre trafik akışı aksadı, ancak kısa sürede normale döndü.
Yaralıların Durumu ve Hastaneye Sevki
Olay yerine gelen sağlık ekipleri, araç içerisinde sıkışan yaralıları kurtarmak için çalışma yaptı. İlk belirlemelere göre yaralılardan ikisinin durumu ağır olduğu öğrenildi. Yaralılar, Balıkesir Devlet Hastanesi ve Karesi Enver Adakan Hastanesi’ne sevk edildi.
Kaza Bölgesindeki Önlemler
Olay yerine gelen güvenlik güçleri, kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Kazanın nedenini belirlemek için araçta yapılan incelemeler devam ediyor. Ayrıca kaza nedeniyle otobanda oluşan trafik yoğunluğu, olay yerinin temizlenmesiyle birlikte sona erdi. Bu tür kazaların önlenmesi amacıyla sürücülerin dikkatli olması ve hız sınırlarına uyması önem taşıyor.
- Kazanın nedeni henüz belirlenemedi.
- Yaralılar çevredeki hastanelere sevk edildi.
- Güvenlik güçleri olayla ilgili inceleme başlattı.
Bir önceki yazımız olan Çanakkale Geyikli Beldesi Rehberi 2026 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.







Yorumlar kapalı.