Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Akın, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olan basın mensuplarının bu önemli gününü kutlayarak, toplumun doğru bilgilendirilmesinde gazetecilerin üstlendiği kritik rolün altını çizdi.
Toplumun Bilgi Kaynağı
Ahmet Akın, kamuoyunun doğru ve tarafsız bilgilendirilmesinin demokrasinin temel taşlarından biri olduğunu vurguladı. Basın mensuplarının özverili çalışmaları sayesinde toplumun gerçeklere ulaşma imkanı bulduğunu belirtti.
Gazetecilere Teşekkür
Başkan Akın, gazetecilik mesleğine duyduğu saygıyı ifade ederek, gerçeğin peşinde koşan tüm basın mensuplarına teşekkür etti. Onların zorlu şartlar altında verdikleri mücadelenin gelecek nesillere örnek teşkil ettiğini dile getirdi.
Mesajının son bölümünde tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Akın, bu mesleğe gönül veren herkesin daha iyi çalışma şartlarına kavuşmasını diledi.
Bir önceki yazımız olan Balıkesir'de Kadınlara Yönelik Afet Farkındalık Eğitimi Düzenlendi başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.
Yorumlar kapalı.