Avukat Volkan Kıvanç defnedildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma’da bir barda çıkan silahlı kavgada vurularak öldürülen avukat Volkan Kıvanç Haydar Çavuş Caminde düzenlenen törenin ardından İlçe şehir mezarlığına defnedildi.

Haydar Çavuş Cami’nde öğle namazına müteakiben düzenlenen cenaze törenine Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri, Bandırma Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Abdullah Köksal, Balıkesir Barosu Başkan Yardımcısı Erkan Sarıkaya ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hatırlanacağı üzere Bandırma Haydar Çavuş Mahallesi Evyapan Sokak’ta bulunan barda meydana gelen silahlı kavgada Avukat Volkan Kıvanç ile geçen yıl 28 Nisan’da oğlu lise son sınıf öğrencisi 19 yaşındaki Ali Haydar Beypınar’ı av tüfeğiyle öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan ve yapılan duruşmada tahliye edilen müvekkili Kemal Beypınar, Serkan Görgün’ün işletmeciliğini yaptığı barda aralarında tartışma çıkmıştı.

Avukat Volkan Kıvanç ve Kemal Beypınar ile bar işletmecisi Serkan Görgün arasındaki başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşmüş Serkan Görgün üzerinde bulunan silahla Volkan Kıvanç ve Kemal Beypınar’a ateş ederek olay yerinde öldürmüştü.

Olay sonrasında bar işletmecisi Serkan Görgün ve silah temin ettiği öne sürülen Cansu Kocalar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Bandırma M Tipi Cezaevine konulmuştu. Evli olan avukat Volkan Kıvanç’ın 3 yaşında Bersu Kıvanç diye bir kızı var.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA SEFERLERİNE NE ZAMAN BAŞLIYOR? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Avukat Volkan Kıvanç defnedildi

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x