Avşa Adası geçtiğimiz yaz sezonunda ağırladığı yerli ve yabancı turist bakımından dikkatleri üstüne toplamıştı. Marmara Adalar Belediyesi bu yıl içerisinde ada da yaptığı düzenlemeler sonrası yenileme çalışmalarına devam ediyor. Avşa Adası sahil kısmına yeni çay bahçesi, restaurant ve pastaneden oluşan konsept proje hazır. 15 kasımda ihaleye çıkacak projenin detaylarını Başkan Süleyman Aksoy yaptığı açıklamada basın ile şu şekilde paylaştı.
“Avşa Adası’nda dışarıdan gelen vatandaşların ulaşım ağı ile iskele meydanındaki geçişi vitrinimiz olacak konumda bu yüzden değişim için düğmeye basıldı.Başkanımız Süleyman AKSOY’un talimatları ile Fen İşleri Müdürlüğümüzce alanda incelemeler ve değerlendirmeler yapıldı.
DMA Mimarlıkça hazırlanan yeni çay bahçelerinin proje görselleri sunuma hazır. 15 Kasım’da ihalesi olacak olan projenin iş bitirme süresi 150 gün”
AKSOY ;” Avşa Mahallemiz modern,derli toplu yeni görünümü ile yeni sezonda misafirlerini ağarlayacak konuma gelecek.Şimdiden Avşa halkına ve adalarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.Çalışmaların kısa sürede tamamlanması için gerekli gayreti göstereceğiz inşallah.”dedi.
Bir önceki yazımız olan AVŞA ADASI'NA 150 BİNİ AŞKIN YERLİ VE YABANCI TURİST AKIN ETTİ başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.
Yorumlar kapalı.