ALP BOSTANCI: FESTİVAL DEĞİL SİYASİ RANT KAPISI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

27. Kuşcenneti Festivali programının açıklanmasının ardında Ak Parti Bandırma İlçe başkanı Alp Bostancı, festival programının içeriği hakkında görüşlerini Şehir Gazetesi’ne açıkladı.

Festivalin siyasi bir rant kapısına dönüştürüldüğünü söyleyen Ak Parti İlçe Başkanı Alp Bostancı “ Görünen o ki CHP’li Bandırma Belediyesi bu festivali siyasi bir rant kapısına dönüştürmek istiyor. CHP Bandırma’da zayıflayan damarlarını bu festivali suni bir aşı gibi kullanarak güçlendirmenin peşinde izlenimini alıyorum.

Buram buram ideoloji kokan Kuşcenneti Festivali, vatandaşın festival sevdasına yönelik değil, CHP’ye yeni bir kimlik kazandırma amacını taşıyor. CHP Festivale dahil edilen ve halen yargılanmakta olan kişileri Bandırma’ya getirerek geçmişteki görüşleriyle beraber hareket etmeyen ama cezaevi mağduriyetini de ön plana çıkararak bir piar yaratmanın peşinde. Belediyenin takındığı bu yeni ruh hali CHP’nin içinde de siyasi bir tıkanıklığa sebep olacaktır.

Anlaşılan o ki Dursun Mirza ve ekibi yaklaşan yerel seçimler için yeni bir siyasi model geliştirmek istiyor. Festivaller kanalıyla da bu argümanları oluşturma çabası içindeler, çünkü siyasi kimliklerinin yetersizliği gerçeğini görmüş vaziyetteler. Çıkmaz içine düştükleri belediyecilik anlayışlarını festivallerden kazanmayı düşündükleri siyasi rant ile aşmak amacındalar. Ancak Bandırma halkı bu gerçekleri mutlaka değerlendirecektir.” Dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ALP BOSTANCI: FESTİVAL DEĞİL SİYASİ RANT KAPISI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x