Bandırma’da Model Uçak Atölyesi Coşkuyla Gerçekleşti
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen model uçak atölyesini ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi. Etkinlikte, gökyüzüne hayallerini taşıyan gençler, büyük bir titizlikle uçak maketleri hazırladı.
Atölyede Gençlerin Heyecanı
Belediye Başkanı Mirza, atölyede çalışan çocukları kutlayarak, onların gösterdiği özveri ve heyecandan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Model uçak yapımı etkinliğinin, gençlerin yaratıcılığını ve el becerilerini geliştirdiğini vurguladı.
Atatürk’ün İzinde Gençler
Mirza, “İstikbal göklerdedir” diyen Atatürk’ün izinde ilerleyen tüm gençlere yol arkadaşlığı yapmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Gökyüzüne ilgi duyan gençler için bu tür etkinliklerin önemine dikkat çekti.
Etkinliğin Paydaşları
Başkan Mirza, anlamlı etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti. Özellikle Türk Hava Kurumu Bandırma Şube Başkanı Varol Memişler ve Bandırma Kent Konseyi’ne, etkinliğe katkı sunan herkese minnettarlığını iletti.
Türk Hava Kurumu ve Bandırma Kent Konseyi işbirliğiyle düzenlenen atölye, gençlerin el becerilerini ve yaratıcılıklarını geliştirme fırsatı bulduğu başarılı bir organizasyon olarak dikkat çekti.
Bir önceki yazımız olan Çanakkale Geyikli Beldesi Rehberi 2026 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.







Yorumlar kapalı.