1. Haberler
  2. Yerel
  3. ÖZGÜR BAKAN GÜVEN TAZELEDİ

ÖZGÜR BAKAN GÜVEN TAZELEDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erdek-Bandırma Süt Üreticileri Birliği’nin 2017 yılı Mali Genel Kurulu birlik merkezinde yapıldı.

Divan Başkanlığını Özden Gümüş’ün yaptığı genel kurulda Birlik Başkanı Özgür Bakan ve yönetim kurulu ibra oldu. Genel kurulda Süt Birliği’nin 2018 yılı tahmini bütçesi 248 bin TL olarak belirlendi. Genel kurulda başkanının 1000 TL yönetim kurulu üyelerinin huzur hakları aylık 500 TL olarak belirlendi.
Genel kurulda Birlik üyelerine yurt içi ve yurt dışından gebe düve, besi danası vb hayvan temini konusunda bankalarla protokol imzalama ve kredi kullanma konusunda yönetim kuruluna yetki verildi. Genel kurulda üyelik aidatlarını ödemeyen 44 kişinin üyeliklerinin düşürülmesi oy çokluğuyla kabul edildi.

Genel kurulda konuşan Erdek-Bandırma Süt Üreticileri Birliği Başkanı Özgür Bakan “Birlik üyelerimizin ekonomik durumlarını iyileştirecek hayvancılık projelerinin uygulamaya konulması için gerekli araştırma çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Birliğimiz aracılığıyla üyelerimize yönelik gebe düve temini konusunda çalışmalarımız devam etmektedir. Birlik sütünün piyasa ile rekabet edebilmesi ve oluşacak pazar durumuna göre süt toplam merkezlerini geliştirerek kırsal mahallerdeki soğutma tankı sayısını arttıracağız” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2026 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ÖZGÜR BAKAN GÜVEN TAZELEDİ
Yorum Yap

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
KAI ile Haber Hakkında Sohbet