YÜCE, HERKESİ DESTEĞE ÇAĞIRIYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yüce ‘’ Vicdanına ses veren, hemşerilerimizin haklarına sahip çıkan bağımsız, tarafsız hukuk sistemine inanan herkesi desteğe çağırıyoruz.’’
Bandırma Kent Konseyi Kadın Danışma Merkezi Başkanı Ömür Yüce Bandırma’ da yaşanan ve Kasım ayında ortaya çıkan küçük yaşta bir çocuğa cinsel taciz olayıyla ilgili İlk Haber Gazetesine açıklamalarda bulundu.
Yüce” Kentimizde tüm Bandırma’lıları utandıran ve üzen Bandırma’nın tanınmış esnaflarından Erdoğan Akdağ tarafından erkek çocuk, kadın her kişiye tacizi içeren olay ile ilgili bir mağdurun ailesi C.Ş yardım ve desteğimizi istemiştir. Devam eden dava sürecinde yaklaşık 3 mağdur şikayetçi olma cesaretini gösterebilmiştir. Kent Konseyi Kadın Danışma Merkezi olarak kadın ve çocuğun her zaman yardımcısı ve destekçisi olacağımızı belirtmek isteriz.” Dedi
Yüce “Dava 22 Şubat saat 9 da Bandırma Adliyesi’nde görülecektir. Vicdanına ses veren, hemşerilerimizin haklarına sahip çıkan bağımsız, tarafsız hukuk sistemine inanan herkesi desteğe çağırıyoruz. Çocuklarımız toplumumuzun en değerli özen gösterip, korunması gereken bireyleridir. Çocuklukta yaşanan olumsuz olaylar onlara ömür boyu etki edecek travmalar yaratabileceklerdir.” Dedi.

Kaynak: İlkhaber

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

YÜCE, HERKESİ DESTEĞE ÇAĞIRIYOR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x