YEŞİL ALTIEYLÜL’DE KARDEŞLİK ORMANI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Zekai Kafaoğlu Sudan ve Somali’li öğrencilerle birlikte fidan dikti.

 

Altıeylül Kaymakamlığı, Altıeylül Belediyesi ve Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü ‘Yeni Bir Hayat Projesi’ kapsamında düzenlenen ‘Kardeşlik Ormanı’ ağaç dikme töreni Gökköy Mahallesi’nde gerçekleşti. Altıeylül Kaymakamı Bayram Gale, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik ve öğrencilerin katıldığı törende Başkan Zekai Kafaoğlu Somali ve Sudan’dan gelen öğrenciler ile yakından ilgilendi, onlarla birlikte fidan dikti.

“ÇOCUKLAR ÖLMESİN”

Törende konuşma yapan Başkan Zekai Kafaoğlu “Altıeylül Kaymakamlığı, Altıeylül Belediyesi, Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile 6 Eylül 6 Proje kapsamında yabancı öğrencilerimizin yeniden hayata başlamaları için kardeşlik ormanı oluştu.  Dünyanın her yerinde kardeşlik ormanı dikilsin, dünyada savaşlar son bulsun, çocuklar ölmesin, kan ve gözyaşı olmasın. Her tarafımız kan ve gözyaşı ile dolu. Kan ve gözyaşı dinsin. Sevgi, barış ve kardeşlik her tarafı sarsın” dedi.

“AMACIMIZ AĞAÇ SEVGİSİ”

Altıeylül Kaymakamı Bayram Gale de “6 Eylül 6 Proje kapsamında sosyal ve kültürel konularda kaymakamlığımız, belediyemiz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü güzel bir birliktelik içerisinde. Bunun bir halkası da kardeşlik ormanı. Amacımız Altıeylül ilçesinde ağaç sevgisini öğrencilere yerleştirebilmek.Yaptığımız çalışmalarla dünyaya örnek olmak istiyoruz” diye konuştu.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA SEFERLERİNE NE ZAMAN BAŞLIYOR? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

YEŞİL ALTIEYLÜL’DE KARDEŞLİK ORMANI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x