YENİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ANKARA’DAN GELDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma’nın yeni Milli Eğitim Müdürü Ankara’dan gelerek göreve başladı.

Ankara Keçiören Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Bandırma’ya Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Mustafa Kılıçgil görevine başladı. Ayağının tozuyla çalışmalara başlayan Kılıçgil, 2017-2018 eğitim ve öğretim dönemi için hazırlıkların şimdiden başlayacağını dile getirdi.

Cuma günü öğrencilerin karne alacağını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil, öğrencilere tatilde bol bol oynamaları ve kitap okumaları konusunda tavsiyede bulundu. Bandırma’nın eğitimde ki başarı durumunun iyi bir noktada olduğuna dikkat çeken Milli Eğitim Müdürü Kılıçgil, yapacakları çalışmalarla bu başarıyı daha da yukarılara taşımak istediklerini söyledi.

Bandırma’ya yeni atanan Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil göreve başladığı ilk gün Marmara Televizyonuna yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı. Kılıçgil, “Daha önce Bandırma’ya hiç yolumuz düşmemişti. Bandırma’ya ilk defa geldim. Görevim dolayısıyla şu an Bandırma’dayım. Dün itibariyle de Bandırma Milli Eğitim Müdürü olarak görevime başladım. Bandırma ilk izlenimde güzel gözüküyor. Deniziyle, tarihiyle, doğal güzellikleriyle görebildiğimiz kadarıyla güzel bir şehrimiz. Havası biraz yorsa da alışacağım. Türkiye o kadar güzel bir ülke ki her tarafında farklı ve değişik güzellikler var. Bandırma’da onlardan biri olarak müstesna bir ilçemiz.

2016 – 2017 eğitim ve öğretim dönemimizin bitmesine 1 haftalık bir süremiz var. Çocuklarımıza karnelerini dağıtacağız ve tatile girecekler. Bu 3 – 4 günlük süre içerisinde okullarımıza ziyaretler ederek öğrencilerimizle, öğretmenlerimizle ve okul müdürlerimizle yapabildiğimiz kadar 1 yılın değerlendirmesini yapmak istiyoruz. Tatil sürecinde de önümüzdeki yılın planlanması noktasında ciddi ve yoğun bir çalışma yapmamız gerekiyor. İnşallah bunu da buradaki ekiple beraber ortak akılla gerçekleştirerek güzel şeyler planlayacağız. Zaten kurulu bir sistem var. Bizim burada yapacağımız şey öncelikle işleri kolaylaştırmak ve gönüllere dokunmaktır. Biz saha adamıyız. Eğitim ve öğretimin mevcut niteliğinin fotoğrafını çekerek sağlıklı bir planlama yapmak daha da ileriye götürmek istiyoruz.

Öğrencilerimize tatilde vereceğimiz tavsiyelerin başında öncelikle bol bol dinlenmeleri gelmektedir. Velilerimiz ve öğrencilerimiz bu süreçte çok yoruldular. Velilerimize de özellikle eğitime verdikleri emekten dolayı teşekkür ediyorum. Sevgili öğrencilerimiz tabi ki de artık tatil havasına girdiler. Yoruldular, çalıştılar çaba gösterdiler ve dinlenmeyi de hak ettiler. Şunu da söylemeyi es geçemeyeceğim. Tatil hiçbir şey yapmadan sadece yatmak gezme tozma değildir. Çocuklarımız tabi ki tatilde bol bol oyun oynasınlar. Çocukların en büyük ihtiyacıdır oyun. Çünkü çocuklar oyun içerisinde daha çok sosyalleşip daha çok gelişiyor ve kendilerini ifade edebiliyorlar. Yaratıcılık yeteneklerini geliştirebiliyorlar. dedi

 

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

YENİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ANKARA’DAN GELDİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x