Yat firması Alaturka ile eşsiz mavinin büyüsüne yolculuk

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fethiye’de bulunan yat firması Alaturka, Türkiye’de birden fazla bölgede gulet ve yatları mevcut. Alaturka’nın, rotalarında ise turizmin can damarı sayılan noktaların yanı sıra eşsiz ve el değmemiş onlarca koy bulunuyor.

Türkiye, eşsiz güzellikte ki liman kentlerine ve bunlara bağlı olan koylara sahip. Akvaryumu andıran yapılarının yanı sıra eşsiz güzelliğiyle de dikkat çeken bu koylar, kafa dinlemek isteyerek bölgeye gelenlerin bir numaralı ziyaret noktalarından birisi haline geliyor. Eşsiz güzellikte ki mavi denizin muhteşem çam ormanlarıyla buluşma noktasında ortaya çıkan bu koylar; ziyaretçilerini büyülü bir masal diyarına yolculuğa çıkarıyor. İhtişamın en güzel örneğini muhteşem koylar eşliğinde veren Yat firması Alaturka ise bu eşsiz tatilin ilk adımı olan planlama ve uygulama noktasında bir numaralı yardımcılarınız arasında.

Alaturka, sizi eşsiz güzellikte ki mavi yolculuk ve muhteşem koylara davet ediyor. Ultra lüks yatları, tecrübe ve deneyim sahibi kaplanları ile Türkiye ve Yunan adalarında faaliyet gösteren Alaturka, yine bu bölgelerin eşsiz koylarına düzenli yolculuklar gerçekleştiriyor. Eşsiz güzelliği 25 yıllık birikimle sizlere sunan bu firma, Akdeniz ve Ege’nin eşsiz güzelliğini size yansıtıyor. Akdeniz veya Ege’nin eşsiz manzaraları önderliğinde gerçekleştireceğiniz muazzam bir tatil, huzuru ve sakinliği size ileten etkenlerden olacak. Sektörel anlamda oldukça deneyimli olan Alaturka, keyifli bir tatil anlayışı için elinden geleni yapıyor. Alaturka bünyesinde hizmet veren yetkin danışmanlar ile ne istediğini tam olarak belirleyen Alaturka, ya bir turun içine sizi dahil ediyor yada size özel bir tur programı hazırlıyor. Bu bilgiler ışığında kaç gün sürmesini istediğinizi, detayları ve aklınızda ki tüm ayrıntıları Alaturka’ya iletmeniz, eşsiz bir güzelliğin başlaması için ilk adım olacaktır. Zaman denilen kavrama takılmadanm, istediğiniz tur programını kişiye veya gruplara özel hazırlayan Alaturka, şehrin gürültüsünden kurtulmak, stresli ortamından uzaklaşmak isteyenlere huzur dolu bir tatilin ilk kapısını sonuna kadar açıyor. Akdeniz ve Ege’nin eşsiz güzelliğini lüks yat ve guletlerle size yansıtan Alaturka eğlenceli ve unutulmaz bir deneyimin ilk adımını size ulaştırıyor.

Merkezi Fethiye’de bulunan şirketin, Türkiye içerisinde birden fazla bölgede gulet ve yatları mevcut. Akdeniz ve Ege’ye özel programlar hazırlayan Alaturka’nın, rotalarında ise turizmin can damarı sayılan noktaların yanı sıra eşsiz ve el değmemiş onlarca koy bulunuyor. Misafirlerine sadece gulet ve yat değil, kabin kiralama imkanını da tanıyan firma, mürettebatlı veya mürettebatsız kabin kiralama imkanlarından faydalanmanızı sağlıyor. Yeni insanlarla tanışmak, yeni bölgeler keşfetmek, yüzmenin, denizin ve kumsalların keyfini sürmek, mavi ve yeşilin bir arada bulunduğu alanlarda huzur ve sakinliği bulabilmek Alaturka ile son derece kolay. Zira En keyifli anları yaşamanız için size alternatifler sunan Alaturka, isteklerinizi göz önünde bulundurarak muhteşem bir tur organizasyonuna imza atıyor. Mavi yolculuk için size birden fazla alternatifi yahut seçeneği sunan Alaturka, bu seçimlerin arasında tercih yapabilmeniz için aynı orantıda yardıcı olmaya çalışıyor. Turizm sektörü içerisinde edindiği 25 yıllık büyük deneyimini 2003 yılından itibaren sizlere profesyonel olarak sunan Alaturka, güler yüzlü personeli, profesyonel çalışanları ile yerli yabancı binlerce turiste her yıl ev sahipliği yapıyor.

Guletlerin kalkış mekanları oldukça ilginç; tüm Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonlarından hemen her gün tur bulabilmeniz mümkün. Bunların arasında Göcek, Antalya, Fethiye, Kemer, Demre, Marmaris, Santorini Adası, İstanbul, Olimpos, Bodrum, Kaş ve Kos Adası gibi kalkış yapan Alaturka, yine bu noktaların yanı sıra Datça, Çanakkale, Rodos, Simi Adası, Naxos Adası, Paros Adası, Leros, Patmos, Lipsi Adası, Kalimnos, Amorgos, Ios, Çanakkale, Kekova gibi şehir veya tatil bölgelerine tur kapsamında yer veriyor. Eşsiz bir tatil için Alaturkadan yana seçiminizi yapabilirsiniz.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Ucuz Bilet Bulmanın 8 Yolu başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Yat firması Alaturka ile eşsiz mavinin büyüsüne yolculuk

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x