“YAŞASIN CUMHURİYET TURNUVASININ” ŞAMPİYONU ZABITA OLDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Belediyesi tarafından, bu yıl dördüncüsü düzenlenen birimler arası “Yaşasın Cumhuriyet Halı Sah Futbol Turnuvası” şampiyonu belli oldu.

10 takımın katılımıyla Atatürk Parkı’ndaki halı sahada bir haftadır süren turnuvanın üçüncülük-dördüncülük ve final maçları oynandı.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Başkan Yardımcısı Ozan Onur, CHP Bandırma İlçe Başkanı Atilla Atakay ve Birleşik Kamu İş Genel Başkanı Hasan Kütük’ün de izlediği maçlarda Güvenlik-1 takımı, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nü yenerek üçüncü oldu.

Mert Pehlivan’ın yönettiği final maçı ise Zabıta-2 ve Güvenlik-2 takımlarını karşı karşıya getirdi. Maçı 3-1 kazanan Zabıta-2 takımı turnuvayı birinci olarak bitirdi.

Turnuvanın şampiyonu olan Zabıta-2 takımına kupasını veren Belediye Başkanı Dursun Mirza, “Cumhuriyetimizin kuruluşunu unutmuyoruz. Atatürk’ü minnet, saygı ve şükranla anıyoruz. Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkmayı sürdüreceğiz. Bu turnuvayı düzenlemekteki amacımız Cumhuriyet adına ve değerlerine vurgu yapmak hem de belediye çalışanları arasında dostluk ve kardeşlik duygularının pekişmesine katkı sağlamak” dedi.

Turnuva ikincisi Güvenlik-2 takımına kupasını Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, üçüncü olan Güvenlik-1 takımına CHP İlçe Başkanı Atilla Atakay, dördüncülüğü elde eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne ise Birleşik Kamu İş Genel Başkanı Hasan Kütük verdi.

Ayrıca En cefakâr seyirci ödülü Ezgi Gonca Önen’e verilirken final maçını başarıyla yöneten Mert Pehlivan ile Balıkesir İl Futbol Hakem Kurulu’nun Bandırma temsilcisi Şükrü Aşan’a da plaket verildi.

Kaynak : bandirma-bld

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

“YAŞASIN CUMHURİYET TURNUVASININ” ŞAMPİYONU ZABITA OLDU

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x